Melih Gökçek son anketi paylaştı! Evet oyları rekora koşuyor

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek elindeki son seçim anketini paylaştı. 10 bin 600 kişinin katıldığı ankette "Evet" oyları rekora koşuyor.

Melih Gökçek son anketi paylaştı! Evet oyları rekora koşuyor
Melih Gökçek son anketi paylaştı! Evet oyları rekora koşuyor
GİRİŞ 13.04.2017 10:16 GÜNCELLEME 13.04.2017 10:16
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başkent'te daha güçlü bir Türkiye için yapılacak olan 16 Nisan Anayasa değişikliği referandumuna ilişkin yapılan son anket sonuçlarını açıkladı.

Gökçek, 10 bin 600 kişinin katıldığı son anketinde "evet" oylarının yüzde 58,64'e yükseldiğini belirtti.

TWITTER'DAN PAYLAŞTI

Türkiye'deki yerel ve genel seçimler başta olmak üzere referandumlara ilişkin düzenlediği anketlerle sonuçlara en yakın tahminleri yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek, 16 Nisan referandum sonucuna ilişkin de yaptırdığı son anketi Twitter hesabından takipçileriyle paylaştı.

YÜZDE 58.64 ÇIKTI

Gökçek, anket sonuçlarına ilişkin, "Ankara'da dün yaptığımız 10 bin 600 kişilik anket sonuçları: 'Evet' 58.64, 'hayır' 41.36 not edin bir kenara. İnşallah seçimden sonra görüşürüz" paylaşımını yaptı.

YORUMLAR 10
  • Ali 7 yıl önce Şikayet Et
    Al benden de O kadar(60-65 arası İnşaallah). Aslında; Halkımızı tamamen özgür bıraksalar %70leri bulur fikrindeyim. Maalesef Çıkarcılar, Yalan-Dolancılar, Şantajcılar, Vatandaşlarımızı Korkutmaya ve Sindirmeye ÇALIŞANLAR etrafta kol geziyor. Ancak biz şunu biliyoruzki: TERÖR örgütleri/Yalan-Dolancı ve Çıkarcıların dediği değil; "Allah cc. Dediği Olur" HERZAMAN.
    Cevapla
  • Nurullah19 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu halk oylaması sıradan bir oylama değil,gezilerin 15 temmuzların.derindevlet yapılanmalarının olamıyacağı başörtülü kızlarımızın artık gözyaşı dökmüyeceği günlerin olduğu bir türkiye özlemi olacak inşaallah saygın milletimizin iradesiyle % 70 olacaktır
    Cevapla
  • benden 7 yıl önce Şikayet Et
    evet de çıksa %52/54.hayı rda çıksa%52/54.
    Cevapla
  • ismail 7 yıl önce Şikayet Et
    bir yurum de benden yüzde 65 diyorum
    Cevapla
  • Tahmin 7 yıl önce Şikayet Et
    Evet %59_61 arası gerisi boş teneke
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Flaş hamle geldi! Nuri Şahin'den Beşiktaş'a yanıt
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık