Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın son sağlık durumu nasıl?

12 Nisan çarşamba günü itibariyle evinin otoparkında baygın bulunan ve beyin kanaması geçirdiği ortaya çıkan Ünlü şarkıcı İbrahim Erkal'ın sağlık durumu nasıl?

GİRİŞ 12.04.2017 11:44 GÜNCELLEME 12.04.2017 11:44
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İstanbul Maltepe'de oturan İbrahim Erkal evinin otoparkında baygın halde bulundu. Hemen hastaneye kaldırılan İbrahim Erkal'ın sağlık durumunun ciddi olduğu haber veriliyor. İbrahim Erkal'ın şuan yoğun bakımda tedavi gördüğü öğrenildi.

Feyzullah Çelebi'nin açıklamasına göre İbrahim Erkal beyin kanaması geçirdi ve durumu da çok ciddi. Çelebi şu bilgileri verdi; "Saat 01.00'de siteye giriş yapmış. Güvenlik görevlisi beni aradı. Ben 02.30'da oradaydım. 1-1,5 saat otoparkta kalmış. Doktorlar beyin kanaması geçirdiğini söylüyorlar. Rabbimden şifa diliyoruz. Dostlarından dua bekliyoruz. Allah'tan ümit kesilmez diyoruz. Zaman zaman yüksek tansiyon rahatsızlığı yaşıyordu. Eşi, çocukları ve ailesi de hastanede" diye konuştu.

İBRAHİM ERKAL'IN SON SAĞLIK DURUMU

Erkal'ın kuzeni Hilmi Şahin ise, "İbrahim'in durumu çok kritik. Arkadaşlarıyla akşam yemeğinde buluştu. Yemek sonrası eve gidiyor. Otoparkta 45 dakika sonra baygın halde bulunuyor. Yüksek tansiyon hastasıydı. Beyin kanamasının nedeni yüksek tansiyon. Başka hiçbir rahatsızlığı yoktu. 14 yıl sonra baba oldu. Çok heyecanlıydı" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 1
  • Ayşegül 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun, Allah acil şifalar versin..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
40 gün 40 gece mağarada kaldılar! "Zaman kavramımız bozuldu"
Gazze'ye havadan bırakılan yardım paraşütleri açılmadı! Çok sayıda ölü ve yaralı var