Şehit olmadan önce canlı yayın yapmışlar!

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis Mesut Özdemir'in, kazadan önce cep telefonu ile sosyal medya hesabında canlı yayın yaptığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 19.04.2017 09:21 GÜNCELLEME 19.04.2017 09:22
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Tunceli'de düşen helikopterde şehit olan polis memurlarından Mesut Özdemir'in şehadet haberi Gaziantep'in Şehitkamil ilçesine bağlı Yığınlı Mahallesinde yaşayan anne Ayşe ile baba Servet Özdemir'e verildi. Acı haberi alınca büyük üzüntü yaşayan anne ve babanın, şehit çocukları ile yaklaşık 2 ay önce geldiği izinde görüştükleri öğrenildi.

2 kardeşi bulunan Şehit polisin, 2011 yılında polis olduğu 4 yıl görev yaptığı Gaziantep'ten 2 yıl önce Tunceli'ye tayini çıktığı belirtildi. 2017 yılının Temmuz ayında memleketi Gaziantep'e geri dönme planları yapan Şehit polisin, görev yaptığı karakola 2 ay önce bir saldırı gerçekleştiği ve yara almadan kurtulduğu belirtildi.

HELİKOPTERDEN CANLI YAYIN 

Kimya bölümü mezunu olan şehidin diğer polis arkadaşları ile birlikte cep telefonu ile sosyal medya üzerinden canlı yayın yaptığı ortaya çıktı. Helikopterin düşmeden çok kısa bir süre önce canlı yayını yaptığı tahmin edilirken, görüntülerde ise helikopterin içerisinden çekilmiş dağların görüntüsü yer aldı.

Şehit polisin defnedilmesi beklenen Yığınlı Mahalle mezarlığında, 2012 yılında karşıya Polis Karakolu yakınlarında gerçekleştirilen bombalı araçla saldırıda şehit olan Süleyman Alkın isimli bir çocuğun mezarının da bulunduğu öğrenildi.

MUHTAR ANLATTI

Tunceli’nin Pülümür ilçesinden havalandıktan kısa bir süre sonra Kocatepe köyü yakınlarına düşen helikopterdeki 7 polis, 1 hakim, 1 asker ve 3 personel şehit oldu. Kocatepe köyü muhtarı Abidin Keskin, olay sonrası yaşananları anlattı. Helikopterin düştüğü mevkinin 2 bin 700 rakım yükseklikte olduğunu belirten Keskin, “Helikopterin düştüğü alan bize yaklaşık 1 kilometre uzaklıktaydı. Biz ilk başta köydekilerle birlikte kaza yerine ulaşmaya çalıştık. İlk anda bir jandarma timiyle karşılaştık. Uzaktan helikopterin düştüğü yer görülüyordu. Helikopter tamamen kara saplamıştı sadece kuyruğu görünüyordu. Zaten ilk gördüğümüz an kimsenin enkazdan sağ çıkamayacağını anladık” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 9
  • v.ali 7 yıl önce Şikayet Et
    dersim hakkında iyice kafayormalı bu devlet beyele gitme bu iş yeter artık.
    Cevapla
  • sero 7 yıl önce Şikayet Et
    helikopter düştümü düşürüldümü?
    Cevapla
  • NİYAZİ KARACA 7 yıl önce Şikayet Et
    Geçen hafta içişleri bakanımızın "teröristlerin elinde ABD yapımı 11 füze var" açıklamasının ardından böyle bir kazanın olması düşündürücü.
    Cevapla
  • remzi 7 yıl önce Şikayet Et
    bu hava görüşünde helikopter düşmez ????
    Cevapla
  • vatan 7 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin. mekanlari cennet olsun inşallag. sevdiklerine Allaha sabir versin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi zirve! Rekor üstüne rekor kırıldı
Miçotakis'ten Yunan S-300'ünün Ukrayna'ya sevkiyatına veto