Cem Küçük Mavi Marmara şehitlerine hakaret etti

Cem Küçük isimli şahıs katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara şehitlerine 'Manyak' dedi.

GİRİŞ 20.04.2017 07:55 GÜNCELLEME 20.04.2017 10:34
Bu Habere 210 Yorum Yapılmış

Cem Küçük katıldığı bir televizyon programında ''Mavi Marmara'daki o manyak tipler. Yani, kafadan İsrail düşmanı, kafadan batı düşmanı kafadan her şeye düşman bir tip var. Garip, garip tipler var Bunlarla da bu yolların ayrılması lazım'' ifadelerini kullandı.

ONBİNLER CEM KÜÇÜK'E HADDİNİ BİLDİRDİ 

mavi Marmara şehitlerine hakaret eden Cem Küçük'ün sözlerinin sosyal medyaya yansıması üzerine bir anda Twitter'da Trend Topic olan Küçük'e onbinler haddini bildirdi. Küçük hakkında 30 bine yakın tweet atıldı ve bunların tamamı da Küçük'ü yerden yere vuran sözlerdi. 

Cem Küçük'e sosyal medya üzerinden onbinlerce tepki geldi.Başta gazeteciler Küçük'e geçmişini hatırlatarak sert tepki gösterdi. 

BAŞBAKANLIK ÖZEL KALEM MÜDÜRÜNDEN TEPKİ

Küçük'e bir tepki de Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Abdulkerim Taş'tan geldi. Sosyal medya hesabından tepkisini dile getiren Taş, ''Mavi Marmara'daki manyaklar ifadesini kullanan hadsiz, amacın ne? Kime hizmet ediyorsun?'' ifadelerini kullandı.

Sosyal medyada hakkında onbinlerce tepki tweeti atılan Küçük'e İHH Yönetim Kurulu Üyesi Avukat Gülden Sönmez de tepki gösterdi.

"İHH: SENİ DAVA MANYAĞI YAPACAĞIZ"

Küçük için "İçimizdeki İsrailli" diyen Sönmez'in mesajı şu şekilde: "Seni dava manyağı yapacağız içimizdeki İsrailli Cem Küçük" ifadelerini kullandı.

MAHİR KAYNAK "İSRAİL KÖSTEBEĞİ" DEMİŞTİ

Eski MİT müsteşarı rahmetli Mahir Kaynak da Cem Küçük için 'İsrail köstebeği' sözünü kullandığını kızı Deniz Ülke Arıboğan açıklamıştı. 

YORUMLAR 210
  • Deli Dumrul 6 yıl önce Şikayet Et
    Mavi Marmara Şehitlerine ve Gazilerine 'Manyak Tipler' diye hakaret etmek en hafifinden edepsizliktir. Bu sözleri sarfeden ne olursa olsun. Lanetliyorum. İnşallah kutsadığı İsrail zulmü kendisini de bulur.
    Cevapla
  • rizeli 6 yıl önce Şikayet Et
    kimileri adamın manyak demesine yorum yapıp hafif göstermeye çalışmışta adam tüm israil düşmanı siyonizm düşmanı müslüman dindar kimselerin ayıklanıp tasfiye edilmesini tavsiye ediyor. burda bu herif savunanlar müslüman değilmi? yada algınızdamı problem var? bu adamın ne savunulacak nede tutalacak bir tarafı yok bu saatten sonra
    Cevapla
  • Zbu 6 yıl önce Şikayet Et
    Tamam Cem Küçük manyak ve radikal islamcı söylemlerinden dolayı yanlış yapmıştır.Ama bu adam kadar fetöcülerle darbecilerle mücadele edeni görmedim
    Cevapla
  • Şaban 6 yıl önce Şikayet Et
    Konuşmalarına bakıp, kim bu adam, ne cür'etle böyle konuşabiliyor? diye çok sordum kendime. Cem KÜÇÜK, haddini aşmaya başlayalı uzun zaman oldu ama nedense kimse engel olmadı.
    Cevapla
  • uşaklı yaşar 6 yıl önce Şikayet Et
    adam ak parti içinde ne olup bittiğini benden iyi kimse bilmez diye çok kez tv'de dedi, insanlara benden iyi mi bileceksin diye çok çıkıştı. valla bu adamın şahsi düşüncesi mi bunlar yoksa, kamuoyu oluşmak için kullanılan piyon mudur bilmiyorum ama milliyetçi, muhafazakar, İslamcı kimliğini bırakacağa benziyor ak parti önümüzde ki günlerde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!