Keşke ölseydim de bu yaşananları görmeseydim!

15 Temmuz hain darbe girişimi için usta oyuncu Erhan Yazıcıoğlu, "Keşke geçen yıl ölseydim de bu yaşananları görmeseydim" dedi.

Keşke ölseydim de bu yaşananları görmeseydim!
Keşke ölseydim de bu yaşananları görmeseydim!
GİRİŞ 26.04.2017 11:11 GÜNCELLEME 26.04.2017 11:11
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Usta oyuncu ve Devlet Tiyatroları Eski Sanat Yönetmeni Erhan yazıcıoğlu, 15 Temmuz için 'Keşke geçen yıl ölseydim de bu yaşananları görmeseydim' dedi.

"15 TEMMUZ'DAN SONRA GÜNLERCE UYUYAMADIM"

Yarın ilk bölümü ATV ekranında yayınlanacak olan 'İkisini de Sevdim' dizisinin başrol oyuncusu Erhan Yazıcıoğlu Günaydın'a konuştu: 15 Temmuz'u görmektense ölmeyi yeğlerdim. Karıma 'Keşke geçen yıl ölseydim de bu yaşananları görmeseydim' dedim. İnanamadım, günlerce uyuyamadım.

YAZICIOĞLU: DÜNYA BİZİ KISKANIYOR

Usta oyuncu Yazıcıoğlu şöyle deva etti: Ne önemli bir ülkeymişiz ki bütün dünya bizi kıskanıyor. Geçen yıl genel sanat yönetmeniyken 300 kişi Tiyatrolar Günü'mü kutladı, bu yıl sadece iki kişi aradı. Bu bariz şekilde yalakalıktır.

YORUMLAR 4
  • Hakan Say 7 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Sanatçı Karşı Görüş beyan eder,Hain deriz.Doğruyu konuşur Yalaka veya Yalancı deriz.Olmuyor ama böyle! Doğru Sözü alır Başımın üstüne koyarım.Erhan Beyi tebrik ediorum.
    Cevapla
  • 57.Alay 7 yıl önce Şikayet Et
    Birde kendiniz olabilseniz.rol yapmaktan benlik catismasi oluyor bunlarda.keske olseydim demissin,cekecegin varki halen sagsin.Allah gonlune gore versin.
    Cevapla
  • guzel 7 yıl önce Şikayet Et
    kimseni tebrik etmemesi gercekten uzucu.demek ki o da gormus etrafindakilerin gercek yuzunu.bu dunya cikar dunyasi olmus.herkes cikari icin taraf tutar olmus.ama dogru durust olanlar hep kazaniyorlar.
    Cevapla
  • Atila 7 yıl önce Şikayet Et
    Hmmm niyeti belli etti şimdiye kadar neredeydin tam dizi oynayacağı sıra çok manidar
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yıldızların altında tarihi yolculuk
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…