Servis minibüsünde patlama! Yaralılar var

Pendik Sabiha Gökçen Havalimanı bağlantı yolunda bir servis minibüsünde patlama meydana geldi. Olayda yaralananlar olduğu belirtildi

GİRİŞ 26.04.2017 15:01 GÜNCELLEME 26.04.2017 17:25
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İstanbul Pendik'te, özel bir üniversitenin servis aracında meydana gelen patlamada 3 öğrenci yaralandı. İlk bulgulara göre, olaya el yapımı bir patlayıcı neden oldu. Öğrenci gibi davranan kişinin servise bir çanta bırakıp gittiği ve çantanın yolda infilak ettiği öğrenildi.

İstanbul'da, TEM Otoyolu'nun Sabiha Gökçen bağlantısı Aydınlı mevkisinde, özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan minibüste patlama meydana geldi. 

ÖĞRENCİ GİBİ DAVRANDI

Edinilen bilgilere göre, üniversitenin Tuzla kampüsünde, öğrenci gibi davranan bir kişi minibüse bir çanta bırakıyor ve "Geleceğim" diyerek oradan uzaklaşıyor ama gelmiyor. Bir süre sonra minibüs hareket ediyor ve yolda çanta patlıyor.

Patlama nedeniyle sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, bariyerlerin kenarında durabildi.

Görgü tanıkları, seyir halindeki minibüste meydana gelen patlama sonrasında araçta hasar oluştuğunu ve sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ifade etti.

BELEDİYE BAŞKANI: HAYATİ TEHLİKESİ OLAN YOK

Pendik'te üniversite öğrencilerini taşıyan serviste meydana gelen patlamada yaralananlar hastaneye kaldırılırken, Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin de olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Şahin, “7 tane yaralı var ama hayati tehlikesi olan kimse yok” dedi.

Edinilen bilgilere göre, olay Pendik TEM bağlantı yolu Aydınlı Kavşağı'nda meydana geldi. Özel bir üniversitenin öğrencilerini taşıyan 34 KP 8049 plakalı servis minibüsünde seyir halindeyken patlama yaşandı. Henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen patlamada 7 kişi yaralandı. Yaralılar hastanelerde tedavi altına alınırken, olay yerine gelen Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin, incelemelerde bulunarak yetkililerden olayla ilgili bilgi aldı.

Başkan Şahin, yaptığı açıklamada, “Olay daha tam net anlaşılmadığı için bir şey söylemek için çok erken. Acele etmemek lazım zaten valilik açıklama yapacak. Olayın bir görgü tanığı yok. Ana yol üstünde bir sonuç görünüyor. Kamera kayıtları, olayın süreci incelenecek. O zaman net bir şey söylemek mümkün. 7 tane yaralı var ama hayati tehlikesi olan kimse yok” dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 12
  • mesut aygun 6 yıl önce Şikayet Et
    masum insanları hedef alan terör eylemleri ancak eziklerin işidir. bunlar mert olamazlar. insan olamazlar.
    Cevapla
  • Aksaraylı 6 yıl önce Şikayet Et
    İdam isteriz idam. Yapanın öleceğini bilmesi lazım.
    Cevapla
  • Dulqarnein 6 yıl önce Şikayet Et
    kim kime hangi mesaj verdi böyle?
    Cevapla
  • suat 6 yıl önce Şikayet Et
    Terör suçu için idammmmm
    Cevapla
  • Ahmet61 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi teknoloji gelişti her 100 metrede bir kamera koyulsun. Bu işin teknik yanını uzmanlar daha iyi bilir. Uçan kuş dan bile haberin olacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yunanistan: Türkiye'nin tepkisine rağmen vazgeçmeyeceğiz
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı