Amberin Zaman TSK'nın operasyonundan rahatsız oldu

Türkiye'nin Sincar'da PKK hedeflerini vurmasıyla ilgili bir yazı kaleme alan Amberin Zaman, bölgede karışıklığın arttığını ifade etti.

Amberin Zaman TSK'nın operasyonundan rahatsız oldu
Amberin Zaman TSK'nın operasyonundan rahatsız oldu
GİRİŞ 27.04.2017 12:53 GÜNCELLEME 27.04.2017 12:54
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK'ya karşı düzenlenen operasyonlardan sonra yazılarıyla örgütü aklamaya çalışan Amberin Zaman, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait jetlerin Sincar'da PKK hedeflerini bombalamasını değerlendirdi.

TÜRKİYE VURDU, KARIŞIKLIK ARTTI

Konuyu Al Monitor'deki köşesine taşıyan Amberin Zaman, Türkiye'nin düzenlediği operasyonun bölgedeki karışıklığın artmasına neden olduğuna işaret etti.

Yazısında; terör örgütü PYD'nin sözcülerinin açıklamalarına yer veren Zaman, 'Türkiye'nin hukuk ihlalleri' yaptığını yazdı.

WHATSAPP'TAN KONUŞTULAR

WhatsApp üzerinden YPG'nin sözde komutanıyla yapılan konuşmayı da yazısına taşıyan Amberin Zaman; örgütün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı tebrik eden ABD Başkanı Donald Trump'a tepkili olduğunu belirtti.

TRUMP ARAMASAYDI..

YPG'nin sözde komutanına göre; Erdoğan, Trump'tan tebrik telefonu almasaydı bu operasyonu düzenlemezdi.

YORUMLAR 21
  • Ersoy21 7 yıl önce Şikayet Et
    Rahatsızlığın bizi ilgilendirmez.
    Cevapla
  • ozgur ata 7 yıl önce Şikayet Et
    hem hainlerin silahsorleriyle ugras hem de kalemsorleriyle. Bi bitmediniz
    Cevapla
  • Kartal 7 yıl önce Şikayet Et
    ajanlığını yaptığın efendilerin den aferin almışsındır..vatan hainleri..Kahraman Mehmetçiğin çelik yumruğu hainlerin tepesine indikçe üzülen hainler..daha bu başlangıç..Yüce TC Devletinin çok güzel planları var..sabredin..
    Cevapla
  • DİYARIBEKİR 7 yıl önce Şikayet Et
    BİZ daha em 47,em 48 tanklarla ğirmedik,uzun namlulu altay tankını kulanmadık.tahrik etme vallahi ,billahidaha sen uzun namlulu silah ğörmemişsin ben seni uyarayım devletin müslüman kürd olarak
    Cevapla
  • Uygurlu 7 yıl önce Şikayet Et
    Trump dediki benim teroristime dokunma canini yiyeyim. Erdogan dediki istersen oradaki leşleri yiyebilirsin. Kafa basmiyor. Bu saldiri aylar once istihbarat bilgileri toplanip harekat planlari yapildiktan sonra yerine getirilir. Kafasi esince git orayi bombala diye bu isler yurumez.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Taksim'de gösteri olmayacak! İşte 1 Mayıs'ta kapanan yol ve güzergahlar...
Mücahitlerden akıl dolu mücadele: ABD verdi, İsrail attı, Kassam 4. kez vurdu!