Cübbeli ziyaretinin kayıtları sır oldu!

15 Temmuz’un kilit ismi FETÖ firarisi Adil Öksüz’ün, Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü’ye cezaevinde yaptığı ziyarete ait kayıtlar kayboldu.

Cübbeli ziyaretinin kayıtları sır oldu!
Cübbeli ziyaretinin kayıtları sır oldu!
GİRİŞ 07.05.2017 09:13 GÜNCELLEME 07.05.2017 09:19
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, 2012'de Adil Öksüz'ün kendisini Metris Cezaevi'nde ziyaret ettiğini açıklamıştı. Ünlü, Öksüz'ün Fetullah Gülen'in selamını ve bir kitabını getirdiğini belirtmişti. 

İşte bu sır görüşmeyle ilgili soruşturma başlatan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı ilginç tespitlere ulaştı. Sabah gazetesinden Nafiz karaman'ın haberine göre 9 Eylül 2012'de gerçekleşen ziyarettin Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı'nın izni ile gerçekleştirildiği anlaşıldı. İkilinin görüşme kayıtlarına ulaşmak isteyen savcılık kayıtların ortada olmadığını tespit etti.

ÜNLÜ MAĞDUR OLARAK İFADE VERECEK

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, kayıtları kim ya da kimlerin yok ettiğini araştırmaya aldı. Soruşturma kapsamında Ahmet Mahmut Ünlü'nün de mağdur olarak ifadesine başvuracağı öğrenildi. Cübbeli Ahmet "Gülen şu an aranan Adil Öksüz ile mektup ve Gülen'in el yazmalı bir Kitap gönderdi. Cezaevine gelen kitaplar kontrol edilirdi ancak Öksüz o gün kitabı doğrudan getirdi" demişti.

YORUMLAR 51
  • Kayı kız 6 yıl önce Şikayet Et
    Cübbeliye işbirliği falan diyen densizler olmuş... adamı içeri attıran zaten fetö. Delilli ispatlı. Savcısından hakimine kadar fetöden içerideler şimdi
    Cevapla
  • akn 6 yıl önce Şikayet Et
    Su güzel ülkemizde kamplasma cemaatlesme bunlar bizi eriten cemaatler elestirilmeli denetlenmeli bunu yaparkende dinimiz zayiflatilmamali bu müritler ilk milletim demeli sonra cemaatim demeli
    Cevapla
  • SELIM 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin o kitapda alti cizili yerlerle mesaj ulastirildi,ama tehdit ama isbirligi onu bilemem.Sanki adam kitap okumadi hayatinda..!
    Cevapla
  • Cübbeli 6 yıl önce Şikayet Et
    Cübbelinin kendisi zaten bir sır...
    Cevapla
  • bigmucahid 6 yıl önce Şikayet Et
    Çüşşş! Cübbeli tamamen aklandı , ne imalı konuşuyorsun ? İftira büyük günah
    Cevapla
  • AKDAŞ 6 yıl önce Şikayet Et
    Her değerli şeyin sahtesi olduğu gibi hocaların da sahtesi vardır. Bize dişen gerçeğini arayıp bulmaktır. Cübbeli'ye duacıyım, çünkü sayesinde çok şey öğrendik. ALLAH ondan razı olsun. Sulukulede ki sohbetlerinde esmer vatandaşlarımızın imanına şahit olmuş birisiyim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Adana’da pitbull cinsi köpek vahşeti!
Mısır: Arap dünyasında Filistin için hareketlilik var