Tendürek Dağı ateş altında! PKK bozguna uğradı

9 terörist etkisiz hale getirildi, çok sayıda sığınak da içindeki lojistik malzemelerle birlikte imha edildi

GİRİŞ 15.05.2017 13:47 GÜNCELLEME 15.05.2017 14:15
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre, Ağrı'nın Doğubayazıt ilçesi ile İran'ın Dambat bölgesi üçgeninde yer alan Tendürek Dağı'ndaki büyük operasyon ile PKK bozguna uğratıldı.

'DEVLET BURALARA GİREMEZ' DİYORLARDI

Örgüt, yüksek rakımlı coğrafi konumu ve İran sınırında yer alması nedeniyle uzun yıllar bölgeyi geçiş güzergahı olarak kullandı ve "Devlet buralara giremez" diyerek kara propaganda yürüttü. İran'da eğitim alan teröristleri Tendürek Dağı'ndan sivil kıyafetlerle Ağrı, Van ve ilçelerine gönderen PKK, teröristleri sanki o ilçede yaşayan kişiler gibi gösterdi.

İran'dan sızan bazı teröristler de Tendürek Dağı'na geldikten sonra Doğubayazıt ve Çatak kırsalından Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesindeki Kato Dağlarına geçiş yapıyordu. Yine Halkların Birleşik Devrim Hareketi adıyla Karadeniz'e sızacak terörist gruplar da buradan geçiş yapıyordu.

YORUMLAR 19
  • komando 6 yıl önce Şikayet Et
    devlet isterse kandili mum yapar yanar gider
    Cevapla
  • Hataylı Vatansever 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah için vurun şu zındıklara.Hatay/Kumlu Akkerpiç köyü Şehidi Mehmet Gücüyetmez kardeşimizin kanı bunlara haram osun.Allah bunları kahreylesin inşAllah.Amin.
    Cevapla
  • vatan bekçisi 6 yıl önce Şikayet Et
    devletin giremiyeceği yer yok gidin ağababalarınız gelsin bunlar hala akıllanmadılar en büyük zulmü kürtlere yapıyorsunuz kardinalin maşası yezitler siz hala şidetli osmanlı tokadını gürmediniz yakındır tattıracağız.
    Cevapla
  • asitane 6 yıl önce Şikayet Et
    'DEVLET BURALARA GİREMEZ' DİYORLARDI.....REİS hala bitmedimi bu girilmez denilen kısımlar ne yapıyoruz ya hadi gözünü seviym
    Cevapla
  • mustafas 6 yıl önce Şikayet Et
    Suriye ye giren kendi vatanına mı giremeyecek. Teröristten temizlendikçe ordumuz da, polisimiz de, milletimiz de daha da güçlenecek Allah ın izniyle.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak