Cumhurbaşkanı Erdoğan Duterte'yle görüştü

Uluslararası İşbirliği için Kuşak ve Yol Forumu için Pekin’de bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Filipinler Devlet Başkanı Duterte'yle görüştüğü bildirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Duterte'yle görüştü
Cumhurbaşkanı Erdoğan Duterte'yle görüştü
GİRİŞ 16.05.2017 10:21 GÜNCELLEME 16.05.2017 10:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Filipinler'in her açıklaması olay olan Devlet Başkanı Rodrigo Duterte'nin, Çin'in başkenti Pekin'de Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'la görüştüğü ortaya çıktı.

DUTERTE, ERDOĞAN İLE GÖRÜŞME TALEP ETTİ

Filipinler merkezli ABS-CBN News sitesinin haberine göre Duterte’nin asistanı, Filipinli yetkililerin Erdoğan’la görüşme talep ettiğini söyledi. Önceki gün çıkan haberlerde Erdoğan'ın bu talebe ne yanıt verdiği henüz bilinmiyordu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, ABD Başkanı Donald Trump’la ilk yüz yüze görüşmesini gerçekleştirmek üzere dün sabah TSİ 09:25’te Pekin’den ayrılmıştı.

DUTERTE'NİN ÖZEL ASİSTANI FOTOĞRAF PAYLAŞTI

Fakat Duterte’nin özel asistanı Go, saatler önce iki liderin Pekin’de bir araya geldiğini yansıtan bir fotoğraf paylaştı. Go, Erdoğan-Duterte görüşmesinin 10 dakika sürdüğünü belirtirken, konuya ilişkin daha fazla ayrıntı vermedi.

İki lider Uluslararası İşbirliği için Kuşak ve Yol Forumu için Pekin’de bulunuyordu. Duterte, Çin’e geçmeden önce Hong Kong’da düzenlediği basın toplantısında Pekin’de Erdoğan’la görüşme gerçekleştireceğini ifade etmişti.

DUTERTE UYUŞTURUCU İLE MÜCADELEDE YARGISIZ İNFAZLA SUÇLANIYOR

Seçim vaadi olarak ülkesindeki uyuşturucu sorununu bitireceğini söyleyen Duterte yargısız infazların önünü açmakla suçlanıyor.

YORUMLAR 4
  • abdulkerim 5 yıl önce Şikayet Et
    Radikal sorunlara radikal cozumler bulan bir lider duterte obamanin dedigi gibi renkli bir tip
    Cevapla
  • cihangir 6 yıl önce Şikayet Et
    filipinler ve venezuela'ya askeri konular dahil her açıdan ve karşılıksız çok güçlü destek vermemiz lazım.
    Cevapla
  • Yozgatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika'ya posta koyan adam bile liderimiz ile görüşmek için can atıyor, önemsiyor. Mazlumların hamisi olduğumuzu dünya bile anladı da bizdekiler reisin kıymetini henüz anlamadı!
    Cevapla
  • S.Manas 6 yıl önce Şikayet Et
    Zaman geçiyor dünya değişiyor üstad zihniyet değişmiyor.Bunların dedeleri Sultan Abdulhamid Hanı da istemiyorlardı da sonra bazıları pişman olup neredesin ulu Hakan diye şiirler yazıyordu.. Allah tutsunda bir adamı dünya karşısında olsun ne yazar ..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD'li restoran zincirleri KFC ve Pizza Hut'ın satışları düştü
ABD'de Gazze'ye destek yürüyüşü sonrası polislerden kız öğrenciye işkence!