Ankara yolunda korkunç kaza: Ölü ve yaralılar var

Kastamonu'dan Ankara'ya giden yolcu otobüsünün Kalecik ilçesinde devrilmesi sonucu meydana gelen trafik kazasında 8 kişi hayatını kaybetti, 34 kişi yaralandı.

GİRİŞ 27.05.2017 08:47 GÜNCELLEME 27.05.2017 09:33
Bu Habere 51 Yorum Yapılmış

ugün saat 06.00 sularında, Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, Çankırı-Çandır yol ayrımında, iddia göre sürücüsünün uyuması sonucu kaza yaptı. İlk belirlemelere göre 8 kişi olay yerinde hayatını kaybederken , 11’i ağır yaralı olmak üzere 32 kişi de yaralandı. Yaralılar, hastanelere nakledilerek tedavi altına alındı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

Kazada yaşamını kaybedenlerin isimleri belli oldu

İlk belirlemelere göre kazada hayatını kaybeden 4 kişinin İlknur  Bideci (26), İlhan Özdemir (42), Ali Yıldız (19) ve Gamze Duru (25) olduğu, ölen  diğer yolcuların kimlik tespitine çalışıldığı bildirildi.

Ankara Valiliği'nin kazaya ilişkin yaptığı yazılı açıklama şöyle; "27.05.2017 Cumartesi günü saat 06.00 sularında, Kastamonu-Ankara seferini yapan bir yolcu otobüsü, Çankırı-Çandır yol ayrımında, sürücüsünün uyuması sonucu kaza yapmıştır. İlk tespitlere göre 8 vatandaşımız olay yerinde hayatını kaybetmiş, 11’i ağır yaralı olmak üzere 32 vatandaşımız yaralanmıştır. Yaralılar, hastanelere nakledilerek tedavi altına alınmıştır. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlatılmıştır. Kazada hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralı vatandaşlarımıza da acil şifalar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

YORUMLAR 51
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Polisleri denetleyin dijital ehliyetleri kontrol etmeyi bilmiyorlar
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Otobüs şöförleri istırahat yapamıyor hep yorgun bu arkadaşlar incelenmesi gerekiyor fazla çalışıyorlar bunları terminallerde polislerin incelemesi daha iyi olur
    Cevapla
  • ofliii 3461 6 yıl önce Şikayet Et
    benim fikrim önce polislerin denetlenmesi bir kaza olduğunda hemen televizyona göstermelik çıkıp işte bakın biz denetim yapıyoruz mesele Canlar gitmeden tedbir alınmalı . şöförler çift ehliyet taşıyor 4buçuk saatte bir dinlenmemek için diğer ehliyeti takıp devam ediyor bunu ben biliyorumda polisler mi bilmiyor o yüzden polislere denetim şart evet şaşırmayın polislere denetim şart
    Cevapla
  • Bünyamin Çeliksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Trafikte felaketi uykusuzluk getirir.
    Cevapla
  • Feyyaz 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün kazalarda hep şoförü konusuluyor halbuki otobus kazalarinda ölümlerin yuzde 90 i kemer takilmadigi icin olur.bakin otobusun ezilme bukulme durumu yok takla atmis ve malesef kemeri olmayan yolcular camdan cikip altinda kalmis.otobusun yanindaki kan izleri acikca gosteriyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail terörüne direnen Kassam Tugayları’nın zorlu şartları Ebu Ubeyde’de vücut buluyor
Bakan Bayraktar Gabar için tarihi açıkladı! Günde 50 bin varil çıkarılması hedefleniyor!