AB'den Türkiye'ye: Bu işi sonlandırmanın zamanı...

Ankara ile Brüksel arasındaki ilişkileri değerlendiren Avrupa Komisyonu Başkanı Juncker, “Türkiye bir gün AB’ye üye olacak mı onu bilmiyorum” ifadesini kullandı.

AB'den Türkiye'ye: Bu işi sonlandırmanın zamanı...
AB'den Türkiye'ye: Bu işi sonlandırmanın zamanı...
GİRİŞ 01.06.2017 10:18 GÜNCELLEME 01.06.2017 10:22
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Almanya’nın başkenti Berlin’de öğrencilerle Avrupa’nın geleceği hakkında konuşan Avrupa Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker, Türkiye’nin AB’ye üyelik sürecine ilişkin dikkat çeken bir açıklamada bulundu.

Türkiye ile üyelik görüşmelerinin şu an durdurulması görüşünde değilim” diyen Juncker, Ankara’nın reformları uygulama ve Avrupa’ya yaklaşmak için ikna edilmesi gerektiğini söyledi. Öte yandan Juncker, “Türkiye bir gün AB’ye üye olacak mı onu bilmiyorum” diye de ekledi.

‘BU İŞİ SONLANDIRMA ZAMANI’

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile son dönemlerde yaptığı uzun bir görüşmede idam cezasının üyelik görüşmelerinde kırmızı çizgi olduğunu söylediğini belirten Juncker, “Eğer idam cezasını geri getirirseniz bu işi sonlandırma zamanı demektir dedim” dedi.

YORUMLAR 23
  • Cengiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sonlandırın ulan.
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah in izniyle Turkiye ab ye girmeyecek. Yakin gelecekde ab diye birlik kalirsa dahi bu esnaf odasi bunyesinde minik bir hobi birligi falan olacak. Biz akilli ve azimli olursak olusturacagimiz birlik dunya uzerine hukum kuran bir birlik olur. Ab yi hic takmiyorum. Kendi mikrobundan zehirlenmis hastalikli yasli nufusa sahip dunya uzerinde gelismelere artik ayak uyduramayan kendi kendini yiyen bir kabile toplulugu.
    Cevapla
  • Giren 6 yıl önce Şikayet Et
    Girmeyeceğiz Ab ye merak etmeyin. Kuşatacağız ab yi bir gün. Ele geçireceğiz. Hepinizi sürgüne göndereceğiz Liberyaya. Hristiyan kulübü sizi. Biz Müslüman Türk birliğini kuracağız. İnşaallah
    Cevapla
  • Selahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    Pekde umrumuzdaydi avrupa birligine girmiye Dagilmiya mahkumsunuz
    Cevapla
  • Seracettin 6 yıl önce Şikayet Et
    Alın AB'nizi başınıza çalın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak