Şehit generalin gösterdiği hedefe bayrak çekildi

Helikopter kazasında şehit olan Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın hedefine ulaşmak için kararlılıkla sürdürülen operasyonlarda Kato Dağı'nın zirvesine Türk bayrağı çekildi.

Şehit generalin gösterdiği hedefe bayrak çekildi
Şehit generalin gösterdiği hedefe bayrak çekildi
GİRİŞ 02.06.2017 13:44 GÜNCELLEME 02.06.2017 13:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde bulunan Kato Dağı'nda 47 gündür devam eden operasyonu yöneten Tümen Komutanı Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehadetinin ardından operasyonlar durmazken, aksine hız kazandı. Tümgeneral Aydın'ın emir ve komutasında yapılan operasyona katılan askerler, komutanlarının belirlediği hedefe ulaşmak ve Kato Dağı'ndan teröristleri tamamen temizlemek için bütün güçleri ile gece gündüz operasyonu sürdürüyor. Kararlılıkla devam eden Kato Dağı operasyonunda teröristlere ait çok sayıda mağara tespit edildi. Mağaralara giren güvenlik kuvvetleri, teröristlerin kullandığı çok sayıda yaşam malzemesi ve mühimmat ele geçirdi.

TERÖRİSTLERİN İNLERİNE GİRDİLER

Mehmetçik, Kato Dağı operasyonunu yöneten komutanları Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın şehit olmasının ardından operasyonları aralıksız sürdürüyor. Hız kesmeden devam eden operasyonlarda teröristlerin Kato Dağı'nda bulunan inlerine giren güvenlik kuvvetleri, teröristler tarafından kullanılan yaşam malzemeleri ve mühimmatları imha etti.

ZİRVEYE TÜRK BAYRAĞI

Tümgeneral Aydoğan Aydın'ın hedefine ulaşmak için kararlılıkla sürdürülen operasyonlarda Kato Dağı'nın zirvesine Türk bayrağı çekildi. Güvenlik görevlileri Kato Dağı'nda teröristlerin inlerine girip teker teker bu inleri imha ederken, 23'üncü Jandarma Sınır Tümen Komutanlığı'ndan kalkan atak ve skorsky helikopterler de operasyona havadan destek veriyor.

YORUMLAR 11
  • Kartal 6 yıl önce Şikayet Et
    Yüce şehitlerimiz kanınız yerde kalmayacaktır.Aslan parçaları pkk lı teröristleri teker teker gebertip hakettikleri cehennem çukuruna göndereceklerdir..ALLAH bu vatan için mücadele eden tüm güvenlik personelinin yardımcısı olsun, onların ayakları düşmanların tuzaklarından muhafaza etsin..
    Cevapla
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum mekanları cennet olsun inşallah.
    Cevapla
  • Millet 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.bu yola canımız feda olsun allah yar ve yardımcınız olsun Aslanlarım unutmayın arkanızdan 80 milyon geliyor
    Cevapla
  • kenan aygun 6 yıl önce Şikayet Et
    aslan mehmetcigim.ellerinize saglik.hainlerin kokunu kurutmaya devam edin.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 6 yıl önce Şikayet Et
    Sehitlerden selam geldi ... Savasan tum saglara .. Olumsuz Sehitler Ordumuza bir komutan daha dahil oldu ..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı proje: Hedef Rusya ve Çin
Renault'dan yeni SUV! Symbioz resmen tanıtıldı