Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi

Türkeş, "Uyuşturucu satış ve kullanımında suçu sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk kahramanı gibi takdimini doğru bulmuyorum" diyerek tepki gösterdi.

Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi
Başbakan Yardımcısı Türkeş'ten Deniz Seki tepkisi
GİRİŞ 08.06.2017 06:21 GÜNCELLEME 08.06.2017 06:21
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, "Uyuşturucu satış ve  kullanımında suçu sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk  kahramanı gibi takdimini doğru bulmuyorum." ifadesini kullandı. 
 
Türkeş, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından yaptığı açıklamada,  Ramazanda Müslüman Türk toplumunun örfüne, adet ve geleneklerine uymayan davranış  sahiplerinin medyada bayraklaştırılmasını kınadığını belirtti.
 
Başbakan Yardımcısı Türkeş, "Uyuşturucu satış ve kullanımında suçu  sabit olan bir şahsın medyada marifet yapmışçasına halk kahramanı gibi takdimini  doğru bulmuyorum. Özellikle medyanın gençlerimize olumsuz örnek teşkil edebilecek  bu gibi konularda daha hassas davranmasını ümit ediyorum." değerlendirmesinde  bulundu.
 

YORUMLAR 24
  • Emrah 6 yıl önce Şikayet Et
    Arda turan Barcelona gibi bir takımın formasını giyiyor göğsüm kabarıyor adam evet kötü bir olaydı şimdi adamı hiç ettiler zaten futbolcu falan da değildi diyor bazıları. Deniz seki gibi birileri de aynı kişilerce halk kahramanı ulan kadın Pişmandır değildir uyuşturucu satmış ve bir kere de değil edep ya Hu. Bakanım teşekkürler hassasiyetinize
    Cevapla
  • Isa 6 yıl önce Şikayet Et
    syn Turkes dogrulari konusabilir,zor degil.Bu artisti iceri atarken birileri sanki buyuk mafya babasi yakalamis gibi gosterdi,onun icin hep basrolde olanlar kolay yakalanmiyor.
    Cevapla
  • Hasan 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Bakanım bize Tercüman oldunuz.Gerçi siz çok daha Hafifinden tepkinizi göstermiş oldunuz ama bu hadsizlere haddini bildirmek gerekir.
    Cevapla
  • Bomba 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde tepkimizi ilk günden yaptık, hatta suçsuz yere yattım dediği zaman savcılığın tekrar içeri almasını bekledik.
    Cevapla
  • ali veli 6 yıl önce Şikayet Et
    memet, adam da suçu sabit olduğundan içeride yatmış birini kahramanlaştırmaya çalışan basını eleştiriyor zaten
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak