İzmir'de korkunç infaz: 3 ölü

İzmir'de, 3 kişi evde oldukları sırada kimliği belirlenemeyen kişi veya kişilerce pompalı tüfekle vurularak öldürüldü.

GİRİŞ 11.06.2017 07:50 GÜNCELLEME 11.06.2017 08:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Olay, gece saatlerinde İzmir'in Bayraklı ilçesine bağlı Şevket İnce Mahallesi 2162/3 sokaktaki tek katlı bir evde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan evde oldukları sırada henüz bilinmeyen bir nedenle kimliği belirlenemeyen kişi veya kişiler tarafından pompalı tüfekle saldırıya uğradı. Saldırganlar, Özkan Cengiz, babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'ı öldürdükten sonra evi ateşe vererek kayıplara karıştı. Bu sırada silah seslerini duyarak sokağa çıkan vatandaşlar, Cengiz ailesinin evinden alevlerin yükseldiğini görünce olayı polis, itfaiye ve sağlık ekiplerine ihbar etti.

Olay yerine intikal eden itfaiye ekipleri, yangını söndürerek soğutma çalışmalarını başlattı. Yangının ardından evde inceleme yapan itfaiye ekipleri, yerde kanlar içerisinde yatan 3 kişinin cansız bedenini buldu. Olayın ardından soruşturma başlatan polis ekipleri, cinayet zanlılarını yakalamak için çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı. Öte yandan, İzmir İl Emniyet Müdürü Hüseyin Aşkın olay yerine gelerek bilgi aldı. Özkan Cengiz, Babası Mehmet Cengiz ve Kadir Aslan'ın cansız bedenleri savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

YORUMLAR 1
  • Mete barış gök 6 yıl önce Şikayet Et
    mardin ömerli pınarcık ta 1987 haziran ayında pkk nın yaptığı katliam dan kurtulan bir ailenin fertleri bildiğim kadarıyla.. ölen kişilerden birinin amcası köy korucusu idi bildiğim kadarıyla
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı