Nazlı Ilıcak'tan komik savunma!

FETÖ’nün medya ayağına yapılan operasyon kapsamında tutuklanan Mehmet Altan ve Nazlı Ilıcak ilk kez hakim karşısına çıktı.

Nazlı Ilıcak'tan komik savunma!
Nazlı Ilıcak'tan komik savunma!
GİRİŞ 20.06.2017 16:22 GÜNCELLEME 20.06.2017 16:27
Bu Habere 53 Yorum Yapılmış

15 Temmuz darbe girişimi sonrasında FETÖ’nün medya yapılanmasına yönelik yapılan operasyon kapsamında tutuklanan gazeteciler Nazlı Ilıcak ile Ahmet-Mehmet Altan kardeşlerin de arasında olduğu 17 sanığın yargılanmasına başladı.

İstanbul 26. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen davanın dünkü duruşmasında ilk olarak Nazlı Ilıcak savunmasına başlamıştı. Ilıcak’ın savunmasını yarıda kesen mahkeme duruşmayı bugüne ertelemişti.

KAZANIMLARIMI LAİK CUMHURİYET’E BORÇLUYUM

Bugün yapılan duruşmada savunmasına devam eden Ilıcak, bütün kazanımlarını laik Cumhuriyet’e borçlu olduğunu söyleyerek, “Benim kimliği teokratik darbeye uyar mı? Neden Fetullah Gülen’in Türkiye Cumhuriyeti’nin başına geçmesini isteyeyim. Ben İran rejimindeki bir kadın gibi yaşamayı kabul eder miyim? Kainat imamı denen bir insanın peşine neden takılayım” dedi.

“HAKAN FİDAN İFADE VERMEYE GİTSEYDİ HÜKÜMET NASIL DÜŞECEKTİ?”

7 Şubat 2012 tarihinde MİT Müsteşarı Hakan Fidan’ın ifadeye çağırılmasına değinen Nazı Ilıcak, “Hakan Fidan ifade vermeye gittiği takdirde bir hükümet nasıl düşer? Ben bunu düşündüm” dedi. Sivilleşmeden yana olduğunu söyleyen Ilıcak, “Sivil bir kişinin MİT’in başında olmasını asker bir kişinin MİT’in başında olmasına tercih ederim” dedi.

Balyoz davası ile ilgili de konuşan Ilıcak, “Benim söylediğim cümleler plan seminerine ait. Plan semineri izinsiz yapıldı. Aytaç Yalman da bunu kitabında eleştirdi. Burada beni darbeden yargılıyorsunuz. Plan seminerinde söylenen sözlere bakın. Sonra her şey kumpastan ibaretmiş. Kumpas kuruldu o başka. Aralarında ciddi olmayan belgeler de vardı. Ama ciddi olan belgeler de vardı” dedi.

YORUMLAR 53
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    17/25 aralıktan sonra niye döndün stvde boy gösteriyodun
    Cevapla
  • Tarkan 6 yıl önce Şikayet Et
    Cok komik bir yalan dogrusu. Laik rejim istedigini soyluyor ama ayni zamanda din kisvesine burunmus kendini kainat imami larak goren eski bir vaizin kurdugu bir orgutun icinde yer aliyor. Sivil bir yonetimden yana oldugunu idda ediyor ama bu orgutun TSK icindeki darbeci guclerini destekliyor ve arka cikiyor. Bastan asagi yalansin Nazli Ilicak.
    Cevapla
  • saga 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sen İran rejimine karşısın ve öyle bir rejimin altında yaşamazsın. Fakat darbeyi ABD taşeron olarak kullandığı FETÖ'ye yaptırdığı düşünülürse sen ABD'ye satılık biri olarak bu darbenin her yerinde olabilirsin.
    Cevapla
  • adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    kemalistler de kendilerini sütten çıkmış ak kaşık sanıyorlar ya buna hayret ediyorum.senelerce başörtülü kızlara,dindarlara zulmettiler. bari artık insanların kılık kıyafetiyle uğraşılmaması gerektiğini anlasalar!şort giyen kadın da başörtülü kadın da özgür olmalı.
    Cevapla
  • yağız 6 yıl önce Şikayet Et
    bu tür insanlar menfaat ları söz konusu olunca her şey normal dır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
ABD hazırladı! Skandal rapora Türkiye'den tepki!
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek