Bursa'da zehirlenen 10 asker hastaneye kaldırıldı

Bursa'nın Büyükorhan ilçesinde yedikleri yemekten zehirlenen 10 asker hastaneye kaldırıldı.

GİRİŞ 25.06.2017 00:41 GÜNCELLEME 25.06.2017 11:11
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

Edinilen bilgiye göre Büyükorhan İlçe Jandarma Karakolunda akşam yemeğinde kıymalı yumurta yiyen askerlerden 10'u iftardan sonra fenalaştı.

Fenalaşan askerler ambulans ve jandarma araçlarıyla Bursa'daki Çekirge Devlet Hastanesine getirildi. Mideleri yıkanan askerler tedavi altına alındı.

Öte yandan kıymalı yumurtayı getiren lokantanın 2 yıldır karakola yemek verdiği öğrenildi.

Olaydan sonra jandarma polis karakoluna çok sayıda polis ve olay yeri inceleme ekibi gönderildi. Büyükorhan İlçe Kaymakamı Muhammed Kaya'da bilgi almak için Karakola gidip incelemelerde bulundu.

Kaya olayla ilgili olarak 10 askerin Çekirge devlet Hastanesinde tedavi edildiğini hayati tehlikelerinin bulunmadığını söyledi. Askerlerin akşam yemeğinde kıymalı yumurta, mantar çorbası, bulgur pilavı ve yoğurt yediğini belirten İlçe Kaymakamı Kaya yemeklerden numune aldık gerekli yerlere göndereceğiz. Askerlerin durumu iyiye gidiyor. Olayı çok yönlü inceliyoruz dedi. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 25
  • Yilmaz 6 yıl önce Şikayet Et
    toplayin hepsini, bunlar bilincli yapiliyor kimse kimseyi kandirmasin
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir aşağıdaki yoruma aynen katılıyorum. İzinden dönen askerlerin çok ciddi bir şekilde aranması, yemekhane ve gıda depolarına giriş ve çıkışların kontrol edilmesi varsa kamera kayıtlarının incelenmesi acilen gereklidir. Yemek Fabrikaları bu riski göze alamazlar. Araştırmanın münferit olaylar üzerinden yürütülmesi gerekir.
    Cevapla
  • Bozkurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Askeriyenin kendi içinde bence hainler hala devam ediyor
    Cevapla
  • Vatan 6 yıl önce Şikayet Et
    BU ìşin suyu cıktı bunda bi iş var
    Cevapla
  • Momed Oğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde yemek fabrikasinin hatasi olamaz. Askeriyede 1 seyler var yemek fabrikalariyla değil. Askeriyenin içinde hainler var ve bunlar askeriyeyi yildirmak asker uzerinden hükümeti yildirmak milleti galeyana getirip devleti alt etmek. Yemek fabrikalari bütün tabura ve alaya ve boluge yemek yapiyorlar rahatsiz olanlat ayni boluktenmi yoksa karisik boluklerdenmi oyle ise o bölük te 1 ilerini aramak lazim.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başıboş köpekler vatandaşın kabusu oldu! Sonunda harekete geçildi! Belediyelere yazı
İsrail'den ABD'ye 'UCM' tehdidi: Filistin'i cezalandırırız