Uyanış filminin yönetmeni gözaltına alındı

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın hayatını konu alan 'Reis' filminin yapımcısı, 15 Temmuz gecesini anlatan 'Uyanış' filminin ise yönetmeni olan Ali Avcı, FETÖ üyeliğinden gözaltına alındı.

GİRİŞ 13.07.2017 09:02 GÜNCELLEME 13.07.2017 11:35
Bu Habere 70 Yorum Yapılmış

'Uyanış' filmin fragmanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına silah dayanan görüntülerden sonra büyük tepkiler alan filmin yapımcısı Ali Avcı gözaltına alındı.

EVİNDEN FETULLAH KARABİBER ÇIKTI!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmada hakkında gözaltı kararı çıkarılan Ali Avcı, Bağcılar'daki evinde gözaltına alındı. Polis tarafından evde yapılan arama sırasında kaçan bir kişi ise kovalamaca sonucu yakalandı. Yakalanan kişinin kendini Hasan Aslan olarak tanıttığı ancak yapılan kimlik kontrolünde bu kişinin FETÖ'nün Yıldız Teknik Üniversitesi soruşturmasında firari olan ve hakkında yakalama kararı bulunan Fetullah Karabiber olduğu tespit edildi. Karabiber'in 'Bylock' kullanıcısı olduğu belirtildi.



Gözaltına alınan 2 kişi emniyet müdürlüğüne götürüldü.

ALİ AVCI KİMDİR?

Reis ve Uyanış filmlerinin yönetmeni Ali Avcı, 28 Ocak 1981 yılında doğdu. Aslen Adıyamanlı olan Ali Avcı, doktora mezunudur. İlk kez 2010 yapımı Eşrefpaşalılar filmiyle adını duyuran Ali Avcı’nın Hop Dedik: Deli Dumrul, Dursun Çavuş ve Size Deniz Getireceğim, gibi yapımlarda imzası bulunuyor.

 

YORUMLAR 70
  • öğüt 6 yıl önce Şikayet Et
    Kurt bi tepede yavrusuna öğüt veriyormus yavru sormuş baba onlar ne onlar kuzu oglum biz onlari yeriz baba o ne o coban oglum ondan uzak dur ya baba o bize benzeyen ne iste o oglum o en tehlikeli olan coban kopegi bizden gorunupte bize benzeyen düşman demiş. .. olay bu icimizdeki bizden görünen bi alay ........
    Cevapla
  • İyi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi oldu bu en acı tabloyu bu yolla çok insan gördü Şimdi daha güclü olma zamanı bence şuan çık dese sayın cumhurbaşkanı daha çok kişi çıkar sokaga ki bunu 15 temmuzda görücez Bende nöbeteyim
    Cevapla
  • Olcay 6 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Cumhurbaşkanımızın alnına namazda dayanan silah sahnesinden sonra fragman " Yakında" diye bitiyor. Zannediliyor ki film yakında gösteri ne girecek. Oysa mesaj fetöcülere. " Sabredin bu sahnenin gerçekleşmesi yakında..." deniliyor. Bu olay savsaklanmadan araştırılmalı ve asla buna fırsat yaratılmamalı. Daima teyakkuzda ve tetikte olmalı, gaflete düşmemeliyiz.
    Cevapla
  • şok 6 yıl önce Şikayet Et
    ee şimdi ne olacak biz kimlere güvenecez bu adam kadar reisçi kimse yok nasıl yani ben şokkkk
    Cevapla
  • Yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu Filmin Tema ve Mesajı "Fetö Dünya' nın belirli bölgelerinde Cumhurbaşkanımız hakkın da "Diktatörü Öldürün, ve diğer " propagandalarının arkasına sığınarak " Biz bu girişimi "işgal" Ülkeyi ele geçirmeye yönelik değil Diktatörü yok etmek amaçlı yapıldı imajlı, Aynı zaman da İşgal girişimine tepkisiz ve sessiz kalan Ülkelerin Türkiye' de yaşanan bu olaylar karşısında ki suskunluklarını "film, sinema,bilgisayar oyunu zannettik" savunmalarını makul ve masumlaştırmak amaçlıdır. Bu film ile Dış ülkelerde ki R.Tayip ERDOĞAN Düşmanları düşünülerek izlenme sayısı hedeflenip bu düşmanlığın yaygınlaştırılması hedeflenmiştir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Akşener’in çıldırmasının arkasındaki 'zorbalık'
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu