Ve o yapımcı tutuklandı

Skandal görüntülerin bulunduğu 'Uyanış' filminin yapımcısı tutuklandı.

GİRİŞ 19.07.2017 17:37 GÜNCELLEME 19.07.2017 17:43
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

'Uyanış' filminin fragmanında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın başına silah dayanan görüntülerden sonra büyük tepkiler alan filmin yapımcısı Ali Avcı 'silahlı terör örgüt kurma yönetme' suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

15 Temmuz kanlı darbe girişimini anlatan 'Uyanış' filminin yapımcısı Ali Avcı fragmanda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başına silah dayanan görüntüler ardından büyük tepki toplamıştı. Avcı, 13 Temmuz'da Bağcılar'daki evinde gözaltına alınmıştı. 

Ali Avcı'nın evinde saklandığı belirlenen ve Yıldız Üniversitesi'ndeki FETÖ soruşturması kapsamında hakkında arama kararı bulunan Doç. Dr. Fetullah Karabiber de gözaltına alınmıştı.

TUTUKLANDI

Sorgu işlemleri tamamlanan Ali Avcı Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce 'silahlı terör örgüt kurma yönetme' suçu kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GÖRÜNTÜLER TEPKİ TOPLAMIŞTI

Bilindiği gibi Ali Avcı'nın 15 Temmuz darbe girişimini anlatan projesi 'Uyanış'ın fragmanında yer alan görüntüler tepki toplamıştı. Fragmandaki sahneler arasında, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ailesinin darbe gecesi Kısıklı'daki evlerinde öldürülmesi ve Erdoğan'ın başına bir asker tarafından silah dayanması yer aldı.

ERDOĞAN REİS'İ İZLEMEYE GİTMEMİŞTİ

Ali Avcı'nın yapımcılığını yaptığı 'Reis' Türkiye'de 331 salonda gösterime girmiş ve filmi 67 bin 580 kişi seyretmişti. Erdoğan'ın filmi izlemeye gitmemesi de gündem konusu olmuştu.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 21
  • Ayşegül 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu alçaklar, en alçaklığı yapıyorlar ve hala nasıl adaletin olmadığından bahsediyorlar! Bu nasıl cürret! Bu nasıl insanlık! Bu nasıl hainliktir!
    Cevapla
  • I Y I 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu bir film deyil rezalet,Demekki başrabilseler yamak istedikleri bu idi.Allah belalarını versin
    Cevapla
  • ADALET 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar kendilerini ne sanıyor.en ağır ceza verilmeli hainlere.güneş yüzü görmesinler
    Cevapla
  • Dadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Bir tane aklı başında adam bu çekimler yapılırken ihbar etmez mi? Hiç mi vatansever oyuncu ya da çalışan yoktu içlerinde.Yazıklar olsun size...
    Cevapla
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    sen paradan haber ver...
    Cevapla
  • TÜRKÜM: 6 yıl önce Şikayet Et
    İçeri Girince Filmi Görür O
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Kulüpler Birliği geri adım atmıyor! Büyükekşi yönetimine büyük baskı