Hava sıcaklığı artacak mı? Meteoroloji’den 5 günlük hava durumu raporu

Haftaya aşırı sıcaklarla başlayan vatandaşlar havaların önümüzdeki günlerdeki durumunu merak ediyor. Meteorolojiden gelen açıklamaya göre 5 günlük hava durumu…

Hava sıcaklığı artacak mı? Meteoroloji’den 5 günlük hava durumu raporu
Hava sıcaklığı artacak mı? Meteoroloji’den 5 günlük hava durumu raporu
GİRİŞ 25.07.2017 14:51 GÜNCELLEME 25.07.2017 14:51

Geçen hafta yurt genelinde hissedilen sağanak yağış hafta başında yerini aşırı sıcak nemli bir havaya bıraktı. Mevsim normalleri üzerinde seyreden sıcaklar için hafta sonuna kadar nasıl olacak?

Hafta başından bu yana 35 derecelere kadar hissedilen nemli havanın 26 Temmuz Çarşamba günü rekor seviyede olması bekleniyor. Perşembeye kadar devam eden sıcaklık Cuma ve Cumartesi günü yerini tekrar sağanak yağışa bırakacak ve sıcaklık 5 derece birden düşecek.

Meteoroloji’den gelen açıklamaya göre,

"Ülke genelinde hava sıcaklıklarında önemli bir değişiklik beklenmiyor. Ülkemizin kuzey ve doğu kesimleri ile Akdeniz'in iç kesimlerinin parçalı ve yer yer çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra Doğu Karadeniz kıyıları ile Ordu, Artvin, Erzurum, Kars, Ardahan ve Ağrı çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor."

Bazı İllerde hava durumu şöyle;

-İstanbul 34°C /Az bulutlu

-Ankara 35°C /Az bulutlu ve açık

- İzmir 38°C /Az bulutlu ve açık

-Bursa 38°C /Az bulutlu

-Adana 36°C /Az bulutlu ve açık

-Trabzon 28°C /Parçalı ve çok bulutlu, öğle saatlerinden sonra yerel olmak üzere sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı

Meteoroloji’den gelen 5 günlük hava durumu tahmini

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Ceketin güzel diyen kişiye alev silahıyla saldırdı: Görenlerin kanı dondu
7 ilde DEAŞ operasyonu: 23 gözaltı