İngiliz gazetenin 'atom bombası' iddiası!

İngiliz menşeli Daily Express gazetesi komik bir iddia ile gündeme geldi. İddiaya göre Türkiye atom bombası planları üzerinde çalışıyor.

İngiliz gazetenin 'atom bombası' iddiası!
İngiliz gazetenin 'atom bombası' iddiası!
GİRİŞ 10.08.2017 13:45 GÜNCELLEME 10.08.2017 13:52
Bu Habere 336 Yorum Yapılmış

Avrupa'nın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinde oynadığı algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. 'Diktatörlük' algısı üzerinden yola çıkan Avrupa basını, bu sefer nükleer alanda bir iddia ortaya attı.

"ATOM BOMBASI"

İddiaya göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, gizli bir planlanma ile AB ile yaşanan krizin ardından Türkiye'nin "Atom bombası" sahibi olabilmek için harekete geçebileceği belirtildi.

İDDİADA FETÖ PARMAĞI

ABD-Kuze Kore gerginliği gündemi doldurmaya devam ederken, İngiliz kaynaklı gazetenin iddiasını FETÖ'nün medya yapılanmasının içinde olup firari konumda bulunan Abdullah Bozkurt'tan aldığı belirtildi.

Bozkurt, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum sebebiyle cephaneliğinde ve mühimmatında büyük bir artışa gitme yolunda olduğunu iddia etti. Haberde ayrıca, planların yapıldığını atom bombasının her an Türkiye tarafından alınabileceğini belirtti.

YORUMLAR 336
  • Vatandaşın isteği 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunları belki terbiye ederiz.Uslanacakları yok.Gizlice yapılmalıdır.Fazla söze gerek yok.
    Cevapla
  • hasan ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdogan gidince gerisi kolaymis ha ha yiyeyim sizin bu aklinizi et beyinliler, Erdogan baslangic hic ama hic unutmayin sapsallar....? Allahin izniyle ne Erdoganlar gelecek insallah ama aptal olmak yokkkkkk....?
    Cevapla
  • Misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    Efendimiz S.A.V sefere çıkarken ordusuna çiçek böceklere masum insanlara dikkat edin derken. Bizimkiler demeye utanarak diyorum ki "duamız inşAllah olur" "bizimde olmalı duamız bu" gibi yorumlar yapıyor. Bakın arkadaşlar atom bombası bir soykırımdır. Kısacası Allahın yarattığına isyan edip yok etmek gibidir. Bizim kitabımızda masumlara ,çocuklara ,zararsız canlılara zulmetmek ölüm biçmek yoktur. Akıllı olun kardeşim.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    yapalım atom bombası. neden yapmayalım? abd, rusya, almanya, fransa vb. büyük ülkerlerde varken bizim de yapmamız lazım. bu iş iki silah üretmekle olmaz. adamlar zaten senelerdir üretiyorlar. ama atom bombası olursa o zaman işte bu güçlü ülkelerin arasında biz de oluruz.
    Cevapla
  • göktürk 6 yıl önce Şikayet Et
    ya hadi ne olacaksa olsun kurtarın bizi bu dertten biz hazırız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Mücahitler, F-16 bombalarıyla 2 işgalci birliği havaya uçurdu!
Erdoğan sinyali vermişti! Cezası 10 katına çıkıyor