PKK'lı hainlerin sonu!

Türk Silahlı Kuvvetleri, Bitlis'te iki, Muş'ta iki, Van'da iki, Erzincan'da bir olmak üzere toplamda 7 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

GİRİŞ 28.08.2017 15:45 GÜNCELLEME 28.08.2017 16:01
Bu Habere 69 Yorum Yapılmış

Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından yurt içi olaylar ve günlük faaliyetlere ilişkin açıklama yapıldı. Buna göre, Bitlis Mutki’de, arazi araması icra eden güvenlik güçleri ile bölücü terör örgütü mensubu teröristler arasında çıkan çatışmada, 2 terörist ölü olarak, 2 adet Kalaşnikof piyade tüfeği ile birlikte ele geçirildi.

Muş Merkez Şenyayla bölgesinde, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında, 26 Ağustos 2017'de icra edilen hava harekatında etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin cesedi, bir adet M-15 piyade tüfeği, bir adet Kalaşnikof piyade tüfeği, 270 adet muhtelif çapta fişek, üç adet el bombası ve muhtelif malzeme ile birlikte ele geçirildi.

Van Başkale’de, güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramasında, 26 Ağustos 2017’de icra edilen hava harekatında etkisiz hale getirilen bölücü terör örgütü mensubu 2 teröristin cesedi, bir adet M-16 piyade tüfeği, bir adet el bombası ve muhtelif malzeme ile birlikte ele geçirildi.

Erzincan Kemah’ta, üs bölgelerine silahlı saldırı için harekat halinde oldukları keşif ve gözetleme vasıtaları ile tespit edilen bölücü terör örgütü mensubu teröristlere silahlı İHA ile gerçekleştirilen atış sonucunda bir terörist ölü olarak, iki adet tabanca ve iki adet el bombası ile birlikte ele geçirildi.

Güvenlik güçlerince icra edilen arazi aramalarında, Hakkari Şemdinli’de beş adet el yapımı patlayıcı, Van Başkale’de bir adet el yapımı patlayıcı olmak üzere toplam altı adet el yapımı patlayıcı tespit edilerek imha edildi.

Öte yandan, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından gün içerisinde, Suriye’den Türkiye’ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan bin 155 şahıs ve Türkiye'den Suriye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 22 şahıs yakalandı. Bu müdahaleler sonucunda 11 adet elektronik malzeme ele geçirildi. İran'dan Türkiye'ye yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan üç şahıs yakalanmıştır. Bu müdahaleler sonucunda 11 bin paket sigara ele geçirildi. Türkiye'den Yunanistan'a yasa dışı sınır geçişi teşebbüsünde bulunan 174 şahıs yakalandı. Türkiy

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 69
  • Son Osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah, tüm hainleri böyle yerlerde yatmayı NASİP ETSİN.
    Cevapla
  • Faruk 6 yıl önce Şikayet Et
    muahahaaaaah...devami gelsin...
    Cevapla
  • yunus 6 yıl önce Şikayet Et
    Maşallah bu sene hasat çok iyi, Allah bereketini artırsın.
    Cevapla
  • Kayra-Keskin 6 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel geberiyorlar hainler düşmanlar ohhhhh
    Cevapla
  • dilek emir 6 yıl önce Şikayet Et
    ceset ne ya leş leş bunlar devamini bekleriz insallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi
Memleket Partili Belediye Başkanı'nın aracına silahlı saldırı