Altınok: Son 10 yılın en düşük seviyesinde

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Şu ana kadarki kaza sayısına baktığımız zaman son 10 yıl içindeki en az dönemi yaşıyoruz" dedi.

Altınok: Son 10 yılın en düşük seviyesinde
Altınok: Son 10 yılın en düşük seviyesinde
GİRİŞ 29.08.2017 20:45 GÜNCELLEME 29.08.2017 20:45

Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok, "Şu ana kadarki kaza sayısına baktığımız zaman son 10 yıl içindeki en az dönemi yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kural ve kaidelere uyma noktasındaki hassasiyeti, jandarma ve emniyet ekiplerimizin aldığı önlemler bunun etkili olmasındaki önemli faktör" dedi.

Aksaray-Adana karayolundaki trafik kontrol ve uygulama noktasını  ziyaret eden Altınok, Vali Aykut Pekmez, AK Parti Aksaray Milletvekili Mustafa  Serdengeçti ve İl Emniyet Müdürü Ali Karabağ tarafından karşılandı.
 
Trafik güvenliği için bayram tatili boyunca sürecek tedbirleri  inceleyen Altınok, yapılan denetimlerde bazı sürücüleri trafik kurallarına  uymaları konusunda uyardı, yolculuk yapanlara hayırlı bayramlar diledi.
 
Daha sonra kent merkezindeki polis merkezine geçen Altınok, burada  polis memurlarıyla sohbet etti.
 
Altınok, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı nedeniyle yoğunluk yaşanan  trafik uygulama noktalarını ziyaret ettiğini söyledi.
 
Yolculuk yapacakları trafikte dikkatli olmaları konusunda uyaran  Altınok, şöyle devam etti:
 
"Ankara'dan başladığımız ve Konya ile devam ettiğimiz ziyaretler  kapsamında Aksaray'a ulaştık. Hem bayramda alınan trafik tedbirleri incelemek hem  de arkadaşlarımızın çalışmalarını yerinde görmek için ziyaret gerçekleştirdik.  Çalışma arkadaşlarımızla beraber vatandaşlarımızın kazasız belasız gitmek  istedikleri yerlere sağlıklı ulaşabilmeleri noktasında elimizden gelen desteği sağlamak için burada bulunuyoruz."
 
Altınok, bu bayram öncesinde kaza olmaması için Türkiye genelinde çok  önemli tedbirler alındığını ifade ederek şunları söyledi:
 
"Şu ana kadarki kaza sayısına baktığımız zaman son 10 yıl içindeki en  az dönemi yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın kural ve kaidelere uyma noktasındaki  hassasiyeti,  jandarma ve emniyet ekiplerimizin aldığı önlemler bunun etkili  olmasındaki önemli faktör.  İçişleri Bakanımız ve tüm ekiplerimiz, mesaisinin  ağırlığını şu anda kaza olmaması için trafik noktasına veriyor ama her şeyden  önce milletimizin bu noktada göstermiş olduğu hassasiyetin, gayretin çok önemli  payı var. İnşallah bayram sonrasına kadar hiç kaza olmamasını, kimsenin canının  yanmamasını istiyoruz. İnşallah kaza bela olmadan vatandaşlarımız evlerine  sevdiklerinin yanına rahatlıkla ulaşırlar."
 
Altınok, daha sonra  Şırnak'ın Cizre ilçesinde PKK'lı teröristlerce  bomba yüklü kamyonla gerçekleştirilen saldırıda yaralanan ve hastanede şehit olan  polis memuru Sefa Altınsoy'un babaevini ziyaret etti. Kent merkezindeki esnafı da  ziyaret eden Altınok, vatandaşların bayramını kutladı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Muleka golle döndü! Beşiktaş 5 maç sonra nefes aldı
MÜSİAD Başkanı Asmalı'dan İsrail iddialarına sert tepki: 'Manipülasyon yapılıyor'