Vatan Şaşmaz cinayetinde sır perdesi aralanıyor...

Vatan Şaşmaz’ı öldürüp ardından intihar eden Filiz Aker’in Şaşmaz’a attığı ‘Gel, helalleşelim’ mesajını yazdığı Viber’deki sohbet kayıtları sır perdesini aralayacak. .

GİRİŞ 01.09.2017 07:36 GÜNCELLEME 01.09.2017 09:29
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

İstanbul Beşiktaş'taki Conrad Otel'de sunucu oyuncu Vatan Şaşmaz'ı silahla öldürüp intihar eden eski manken Filiz Aker (54) için dün Tuzla Merkez Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazına, Aker'in yeğeni Dora Ercan, ağabeyleri Süleyman ve Sümer Bayer ile yakınları katıldı. Kılınan cenaze namazının ardından, Filiz Aker'in cenazesi Tuzla Mezarlığı'na defnedildi.

NE KONUŞTULAR?

Öte yandan çifte ölümle sonuçlanan olayla ilgili soruşturma da sürüyor. Vatan Şaşmaz'ın otel odasında kapalı olarak bulunan cep telefonunu kendisinin mi kapattığına yoksa Şaşmaz'ın telefonunun Filiz Aker tarafından mı kapatıldığına yönelik araştırma sürüyor. Filiz Aker ile Vatan Şaşmaz'ın cep telefonlarının incelemesi ise İstanbul Emniyeti Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'nde devam ediyor.

SON MESAJ VİBER'DE

Aker'in cinayeti işlediği ve ardından da intihar ettiği gün 'Viber' adlı konuşma programına girdiği belirlendi.

Olay gününde Aker'in Şaşmaz'a "Gel konuşalım. Helalleşelim" şeklinde mesaj attığı ve Şaşmaz'ın da konuşmak için otele gittiği iddia edilmişti. İddialara göre Aker, o mesajı 'Viber' programından attı. Soruşturmayı sürdüren İstanbul Polisi, olayın meydana geldiği otelde 1130 numaralı odaya giren ve Şaşmaz ile Aker'in cesetleriyle karşılaşan otel görevlisi 3 kişinin de ifadesini aldı.

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 25
  • prada 17 6 yıl önce Şikayet Et
    tüm karabigalıların başı sağolsun
    Cevapla
  • hep aynı yorumlar 6 yıl önce Şikayet Et
    'arakan'da müslümanlar katlediliyor' yazıp tepki gösterenler o zaman bu haberi niye okuyorsunuz?madem bu haber sizin için önemsiz.o zaman okumayın.dünyanın her yerinde müslümanlar acı çekiyor.ama bu haber 'haber' niteliği taşıyor.beğenmiyorsanız okumayıp geçme seçeneğine sahipsiniz.
    Cevapla
  • yaramaz55 6 yıl önce Şikayet Et
    srnde isin mahazinindesin anlasilan sende yorumlari okuma o zaman.
    Cevapla
  • ibr@h!m 6 yıl önce Şikayet Et
    Doğru
    Cevapla
  • Erd 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet etsin de artık sıkmaya başladı bence,şehit olan kınalı kuzular bu kadar haber yapılmıyor
    Cevapla
  • hakan gardaș 6 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun, ülkemizde yașayan ünlüler hangi ișlerle meșgul? Arakanda ve dünyanın bircok yerde müslüman kanı oluk oluk akıtılmakta ve kimin umurunda? ABD de yașayan gayri müslüm olan ünlüler bir araya gelip fakir ülkelerde yașayan insanlara para toplıya biliyorlar, bu bizim ünlülere örnek olsun bunuda yazın.
    Cevapla
  • 61 li 6 yıl önce Şikayet Et
    Bizde c.baskani herseyi hallediyor.hazirci milletimiz onun sayesinde sevap aliyor...
    Cevapla
  • Aks 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün Müslümanlarin ve islam Aleminin Mübarek kurban Bayramini kutluyor ve hayirlara vesile olmasini Allahtan temenni ediyorum, Arakanda vahșice katledilen Müslüman kardeșlerimize Rahmet diliyorum., Akan kanin ve ișlenen vahșetin son bulmasi için dua edelim.
    Cevapla
  • Emin 6 yıl önce Şikayet Et
    Bütün zulme ugramiș kardeșlerimizi Allah bir an önce huzura ve güvenli yașamaya kavuștursun
    Cevapla
  • Esra 6 yıl önce Şikayet Et
    Gerçek gündemi bizlere hatirlattiğin için sana minnettariz. Arakandaki canileri Allah kahretsin."Amin,,
    Cevapla
  • Erdal 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah senden Razi olsun abicim en etkili ve aktuel konuya binaaleyh sen degindin. Arakanda din kardeșlerimizi öldürenleri Allah kahru perișan etsin ,șu bulunduğumuz mubarek kurban Bayram gününde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Beyaz Saray'dan Refah operasyonu duyurusu! İsrail resmen geri adım attı
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?