İlkokuldaki çatışmadan çocuk tacizcisi çıktı!

Ümraniye'de Fatih İlkokulu'nda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 8 kişi gözaltına alındı.

GİRİŞ 06.09.2017 12:02 GÜNCELLEME 06.09.2017 14:28
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Ümraniye, Fatih İlkokulu'nda 1 kişinin öldüğü 2 kişinin de yaralandığı servisçilerin çatışmasına ilişkin 8 kişi gözaltına alındı. Polis, olaya karıştığı belirlenen 4 kişiyi de arıyor. Çatışmada ölen Cüneyt Elik'in "kasten yaralama" suçundan 3 kez polis kaydı olduğu ortaya çıktı. Polisin yakalamaya çalıştığı 4 kişiden 1'inin de "çocuğun cinsel istismarı"ndan polis kaydı bulunuyor. 

Emniyet kaynaklarından edinilen bilgiye göre, 2 grup arasındaki husumet geçtiğimiz yılın temmuz ayına dayanıyor. Otomobillerinde taşlı sopalı saldırıya uğrayan grubun üyeleri, bunu yaptıranın diğer servis şirketi olduğunu iddia edip polise başvuruyor. Sarılar ve Ömeroğlu şirketleri çalışanları arasında silah ve bıçakların da kullanıldığı çatışmaya yol açan husumetin başlangıcı bu olaya dayanıyor. Dün aynı okula öğrenci kaydı yapmak için gelen gruplar arasındaki tartışma kısa sürede çatışmaya dönüştü. Kayıt için okula gelen öğrenci ve velilerle okulu personelinin büyük panik yaşadığı  olayda 1 kişi öldü 2 kişi de yaralandı. Gözaltı işlemi uygulanan 8 kişiden 2 'sinin yaralı olduğu öğrenildi.  

POLİSİN İLKOKULDAKİ GÜVENLİK ÖNLEMİ SÜRÜYOR  

Bu arada, polisin okuldaki güvenlik önlemleri sürüyor. Servisçilerin bugün okul bahçesinde stand kurmadığı görülüyor. Kayıt için okula gelen veliler yaşanan olaydan dolayı tedirgin olduklarını söyledi. Öğrencisini bu okula nakil yaptırdığını söyleyen Ebru Karaman, "Bu mahalleye yeni taşındım, evim okula yakın çalıştığım için çocuğu servise vermeyi düşünüyordum. Olaylardan sonra vazgeçtim, kendim getirmeyi düşünüyorum" diye konuştu.

İsmini vermek istemeyen başka bir veli ise "Öğrencimi servise vermeyeceğim. Dün yaşanan olaylar her anne-babayı etkiler. Bizi de etkiledi" diye konuştu

Yaşanan olay sonrasında okul bahçesinde ve çevresinde servisçilerin stant kurmadığı görüldü. Polisin  okul bahçesinde ve çevresindeki geniş güvenlik önlemi devam ediyor. Çıkan silahlı çatışmada  hayatını kaybeden Cüneyt Elik'in cenazesi öğlen Ümraniye Kocatepe caminde cenaze töreni düzenleneceği öğrenildi. Olayda yaralanan 2 kişinin tedavisi devam ediyor.

GÖRÜNTÜLERİ ORTAYA ÇIKTI

Öte yandan ilkokulda servisçiler arasında 1 kişinin ölümü, 2 kişinin ağır yaralanmasıyla sonuçlanan çatışma anı okulun güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde çatışmanın yaşandığı anlar, yaralanıp yere düşen bir kişinin taksiye bindirilerek götürülmesi görülüyor.

YORUMLAR 10
  • izmir-hatay 6 yıl önce Şikayet Et
    özel okulda 5 yıl çalıştım servisten bıktım nefret ettim.en başta bırakacağı çocuğu en son bırakanımı ararsın, yolda çöpte bilgisayar kasası bulup münibüse alanımı ararsın-kıza laf atıp bacağın çok güzel diye kaşınanımı ararsın-piskopat tipli veliye aşkım diyenimi ararsın servisin arkasına küçük tenekeler bağlayan zibidi tipli şöferimi ararsın hepsi vardı.şirketler biraz ciddi ve disiplinli toplama şöferlerde arıza oluyor
    Cevapla
  • izmir 6 yıl önce Şikayet Et
    servis şöferleri şirketde çalıştığında kalite-disiplin var ancak toplama şöferle yapılan servislerin çoğunda arıza var parasını zamanında alamaz agrasif ve kötü davranır öğrenciyi evden almaz ana yola çıkmasını ister.öğrenci geciktiğinde beklemez-öğrenci okuldan çıkışta binmese haberi olmaz vs.
    Cevapla
  • izmir-hatay 6 yıl önce Şikayet Et
    evden servisle özel okula yarım saatte gidiyorduk ben yürüyerek yarım saatte gidiyordum yürümek daha huzurlu geliyordu.şöfer agrasif davranıyordu öğrenci şöfer abi sen her olaya agrasif davranıyorsun diyordu
    Cevapla
  • söylüyorum 6 yıl önce Şikayet Et
    yuh artık...
    Cevapla
  • abc 6 yıl önce Şikayet Et
    sofor isi yapanlarin cogu boyle ipsiz sapsiz tipler cunki yapabilecekleri tek meziyet şoförlük ehliyeti aldimi olay bitiyor bunlarin belli bir egitimden gecirilip kapasite sinavina sokulmasi lazim taksi otobus servis hepsinin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli oldu!
İşte Cem Garipoğlu’nun koğuşundaki son görüntüleri