Şivan Perver de FETÖ'cü çıktı

Şarkıcı Şivan Perver FETÖ kaçağı Erkam Tufan Aytav'ın yayınında gerçek yüzünü gözler önüne serdi.

GİRİŞ 29.09.2017 09:53 GÜNCELLEME 29.09.2017 10:23
Bu Habere 56 Yorum Yapılmış

Katıldığı yayında Türkiye'nin K.Irak'ta düzenlenen referanduma karşı çıkmasını eleştiren Perver, Teröristbaşı Gülen'e övgüler yağdırdı.

GÜLEN'E ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Asıl adı İsmail Aygün olan ve Şivan Perver, FETÖ firarisi terörist Erkam Tufan Aytav'ın internet üzerinden yaptığı yayına konuk oldu. Çözüm süreci döneminde Diyarbakır'da İbrahim Tatlıses ile “megri megri” şarkısını söylediğine pişman olduğunu dile getiren Perver, Gülen'i şu sözlerle savundu; : “Ayıp bir şey. Sayın Gülen'in yakınındakiler, öğretmenler, bilim adamları, sosyologlar içeri alınıyor. İnsanlara yardım edenler, siyaset dışı insanlar, yakalanıp hapse atılıyor. Bu toplumu kimle idare edeceksin? Kim sahip çıkacak bu topluma?”

KAYNAK: YENİ SÖZ
YORUMLAR 56
  • Hamidiye süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Bununda ermenilik damarları kabarmış.Bunların alayı kripto.
    Cevapla
  • hakikat 6 yıl önce Şikayet Et
    Her kes vatan haini
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Şivan nekadar kişiliksiz birisin İşte bu Kişiliksizliğiniz O bölgede asırlardır perişanlığınızın belgesidir daha çok çekersiniz
    Cevapla
  • oraloğlu 6 yıl önce Şikayet Et
    nasihat: sizleri bilgilendireyim. kim ki bir yamuk insanı över ise ,, metederse,,, ahirette onunla beraberdir. kendinizi helak etmek için birbirinizle yarışıyorsunuz.ben bunun nefisten olduğunu biliyorum.ama kesb inizi akıllıca kullanın.iblise uymayın. yeryüzünde ve alemde herbirşey dini islam üzere dizayn edilmiştir. herbişey dini islam üzeredir. sakın olaki dini islamdan ayrılmayın. şarkı söylemek haram dır. kim bir kafir i överse , imanı gider. ona asla müslüman denmez. sokaklara çıksa, avaz avaz bağırsa, bende müslümanım diye haykırsa, yine kafirdir.
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Şiwan Perver de bizi kandırmış . Bi o eksikti listede.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sosyal medyada lüks otomobil satışı: Piyasaya göre 5 kat aşağıda fiyatlar!
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi