TSK girdi! Hainlerin ininden ilk görüntüler!

Mehmetçik, teröristlerin Zap Bölgesi’ndeki inlerine ve sığınaklarına girerek, hainlerin kış üslenmesini imha etti.

GİRİŞ 21.10.2017 09:04 GÜNCELLEME 21.10.2017 09:19
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Terör örgütü PKK’nın Kuzey Irak’ın Zap bölgesindeki kamplarına yönelik başlatılan operasyon sürüyor. Şimdiye kadar 24 teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonda özel birlikler arazide arama tarama faaliyeti yürütüyor. Bölgeden ilk fotoğraflar da gelmeye başladı. Örgütün kış üstlenmesinin hedefleyen harekatta, Mehmetçik neredeyse bölgeyi karış karış tarıyor.



 

İKİ İLDE SÖZDE LİDER

Öte yandan Genelkurmay Başkanlığı 12-18 Ekim tarihleri arasında sürdürülen operasyonlarda, ikisi sözde lider kadroda olmak üzere 45 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

19 SIĞINAK İMHA EDİLDİ

Açıklamada şu bilgilere yer verildi: “İcra edilen operasyonlarda 3 adet Piyade Tüfeği, 1 adet keskin nişancı tüfeği, 1 adet roketatar, 4 adet av tüfeği, 2 adet tabanca olmak üzere toplam 11 adet silah, 3 adet silah namlusu, 156,2 kg amonyum nitrat, 5 adet el bombası, 330 adet hafif silah mühimmatı, 4 adet havan mühimmatı, 23 adet RPG-7 roketi, 2 top mermisi, 6 kg tahrip kalıbı, 1adet mayın, 8 adet fünye, 2 gece görüş dürbünü ele geçirildi. 

İNLERİNE GİRDİLER

Güvenlik güçleri teröristler tarafından kullanılan 19 silah mevzi, sığınak, barınak, mağara ve depo bularak imha etti.

YORUMLAR 11
  • evet_isyan 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok yetersiz.. ŞU karışık ortamdan istifade ile 40-50bin askerle girip Kandile kadar temizlemek lazım. Biz göstermelik 10 km giriyopruz adamlar geri çekiliyor sonr abiz geri dönüyoruz ondan sonra dönüp askerimize saldırıyorlar yine. ŞU göstermelik yada 3-5 terörist öldürmelik hareketlerden bıktık. Toptan bir temizlik lazım. Dah Çİller zamanında yapılan bir operasyo gibisini yapamadı Akparti. 2000 öncesi Kuzey Iraka Yapılan büyük operasyonlar gibisini yapamadı daha. Bekliyoruz, görmek istiyoruz yoksa böyle ufak tefek operasyonlarla çözülmez.
    Cevapla
  • Xye 6 yıl önce Şikayet Et
    Inlerine girdik ama 3 tane silah cikmis!!!!
    Cevapla
  • Sassas 6 yıl önce Şikayet Et
    Yarabbi guvenligimizi saglayan tum guvenlik guclerimize yardim eyle satilmislarin vatan hainlerinin. Munafiklarin hile ve tuzaklarindan aslanlarimizi koru tuzak kuranlarin en hayirlisi sensin ulkemize tuzak karanlarin tuzaklarini baslarina gecir yarabbi ulkemizin ve islam aleminin liderlerine dogru karar verebilmeleri icin ferasetlerini yukselt allahim
    Cevapla
  • Hain Avcısı 6 yıl önce Şikayet Et
    ey allah ey yüce rab. sen herseyi bilirsin islami yok etmeye calisiyorlar ve ypg pyd pkk deas isid i kullaniyorlar kendi askerini bile oldurmeden is yapmaya calsiyorlar. sen gercek muslumanlara araplara turklere kürtlere yardim et. kandirilmis munafiklara karsi ordumuza yardim et. sen mutlak galipsin. icerde ve disarsa dusmanlarimizi kafalarini karistir. bize teknik ustunluk icin muhendisler calisma gucu zeka ver. cunki sen yarattin bizi ve bizim yaptigimiz herseyi bize onlari kesfetme ve sana hizmet etme gücü ver.
    Cevapla
  • Yasar 6 yıl önce Şikayet Et
    Aminnnnn
    Cevapla
  • Yalnız Kurt 6 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşimizin dilek ve Dualarına amin diyorum Allah razı olsun
    Cevapla
  • Sadi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Askerlerimizin yardımcısı olsun. Buraları Şehitler ve Gaziler vererek çok ağır şartlarda temizliyoruz ama operasyon sonunda geri çekilirsek bu teröristler yine orada konuşlanacak.Girdiğimiz yerde kalıcı olmalıyız.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı!
1 Mayıs’ta polis tekmeleyen provokatör Basel’miş!