Veysel Tiryaki kimdir? Kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Eşi ve çocukları...

Ankara Altındağ Belediye Başkanı olan Veysel Tiryaki kimdir? Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığına getirileceği iddia edilen Veysel Tiryaki kaç yaşındadır? İşte Veysel Tiryaki'nin biyografisi

Veysel Tiryaki kimdir? Kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Eşi ve çocukları...
Veysel Tiryaki kimdir? Kaç yaşındadır ve aslen nerelidir? Eşi ve çocukları...
GİRİŞ 06.11.2017 11:41 GÜNCELLEME 06.11.2017 11:41

Melih Gökçek’in istifa tarihini vermesinin ardından adı Ankara Büyükşehir Belediye başkanlığı ile geçen Veysel Tiryaki kimdir? Başarılı siyaset adamı Veysel Tiryaki aslen nerelidir ve eşi çocukları kimdir? İşte Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki'nin kariyeri ve biyografisi

VEYSEL TİRYAKİ KİMDİR?

1965 senesinde dünyaya gelen Dr. Veysel Tiryaki aslen Boluludur. İlkokulu Dörtdivan ilçesi Yukarıdüğer Köyü’nde, ortaokul ve liseyi ise Bolu’da tamamlamıştır.

veysel-tiryaki-kaç-yaşında

1984 senesinde İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi’ni kazanmış ve başarılı bir şekilde bitirmiştir. 1998 – 1999 yıllarında Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü'nde “Kamu Yönetimi Yüksek Lisans” programını tamamladı.  2011 yılında İstanbul Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalı’nda master programını tamamladı. Ardından Ankara Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Taşınmaz Geliştirme Ana Bilim Dalı’nda Doktorasını tamamladı.

Siyasi kariyeri 29 Mart 2004 senesinde Altındağ Belediye Başkanı seçilerek başladı.

2009 senesinde ikinci kez Ak Parti’den Altındağ Belediye Başkanı adayı gösterildi ve Ankara’da en yüksek oy oranı ile tekrar seçildi. 30 Mart 2014 seçimlerinden de zaferle çıktı. Üçüncü kez belediye başkanı seçildi. %64 oy alarak önemli bir rekora imza attı.

saadet-tiryaki-kimdir

Adı şimdilerde Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nda geçen Veysel Tiryaki, Saadet Tiryaki ile evlidir. Ve bu evlilikten üç evlat sahibidir. Veysel Tiryaki'nin eşi de Altındağ Belediyesi için sıkı çalışan isimlerden biri. Vatandaşlarla sık sık bir araya gelen Saadet Tiryaki, ihtiyaçları karşılamayı ihmal etmiyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sokak köpekleri Ardeşen'de vatandaşların hayvanlarını telef etti
Erdoğan ile görüşme sonrası Özgür Özel'den Kılıçdaroğlu'na 'engel olma' mesajı!