Akşener: Cumhurbaşkanı olacağım ya...

Yeni parti kuran Meral Akşener'in, partililerin "Başbakan Meral" sloganlarına verdiği cevap alay konusu oldu.

GİRİŞ 25.10.2017 12:02 GÜNCELLEME 25.10.2017 12:09
Bu Habere 35 Yorum Yapılmış

Sabah saatlerinde 'İyi Parti'nin kuruluş dilekçesini İçişleri Bakanlığı'nın ilgili birimine teslim eden Meral Akşener, yeni partisini Ankara'da Nâzım Hikmet Kültür Merkezi’nde ‘Türkiye İyi Olacak’ sloganıyla kamuoyuna açıkladı.

CUMHURBAŞKANI OLACAKMIŞ!

Yeni sistemde başbakanlık makamının olmadığını unutan partililer "Başbakan Meral" sloganı atınca Akşener, "Başbakan değil değil, cumhurbaşkanı" diye düzeltme yapmak zorunda kaldı.

Akşener, "Şimdi ön sırada Ümit hoca burada, Ali Türkşen burada, Ali Aydın burada, Halaçoğlu burada onlar benim illa cumhurbaşkanı olmamı istiyorlar...ya..." dedi.

"BEN BAŞBAKAN OLACAĞIM"

FETÖ ‘Yurtta Sulh Konseyi’ adıyla darbe yapmak istemişti. Akşener de ‘yurtta sulh cihanda sulh’ sloganıyla kuracağı yeni parti için destek aramıştı. Akşener’in kampanya süresince 'Ben başbakan olacağım' açıklamaları ve slogan benzerliği kafalarda soru işaretlerine neden olmuştu.

PARTİNİN LOGOSU MAKLUBEYE BENZETİLDİ

Logoda Güneş yer alırken, 8 sırma ile de Selçuklu yıldızına atıf yapılıyor. Renklerin neden sarı-lacivert olduğuna dair ise henüz bir bilgi edinilemedi. Öte yandan ortaya çıkan bu logo, maklubeye benzetildi.

 
YORUMLAR 35
  • Mikdat 6 yıl önce Şikayet Et
    Başbakanlığa soyunmuştu tutmadı şimdi de Cumhurbaşkanlığına soyunuyor ya tutarsa!
    Cevapla
  • musti_34 6 yıl önce Şikayet Et
    gülermisin ağlarmısın ya bu millet 15 temmuzdan önce tarih verip ben başbakan olcam diyip yurta sulh konseyi çığırtkanlığı atanlara oy verecek millet değildir ben bir akp li olarak sn. bahçelinin duruşunu taktir ediyor vede ilk seçim oyum kendisinedir ahada buraya yazıyorum
    Cevapla
  • faik 6 yıl önce Şikayet Et
    logo olmamış.
    Cevapla
  • Turgut Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    şimdi bu kadından ne beklenir arkadaşlar başbakanlık kalktı başkanlık geldi halen ben başbakan olacam diye tuturuyor Sayın Binali Yıldırıma diyelimde bari yeni yılda 23 nisanda başbakalığa bir uğrasın=))))
    Cevapla
  • Sade Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Parti Adı çok basit olmuş O. Logo saçma sapan O. Partinin başına getirilen halkın değil dış güçlerin kuklası. Eee nasıl iktidar olacak bu parti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?