Gökçek: O ben değilim, yargıya gidiyorum!

"Melih Gökçek, Türk Patent ve Marka Kurumuna 'İ. Melih Gökçek ar/vr' için marka tescil başvurusu yaptı" haberleriyle ilgili açıklama geldi.

Gökçek: O ben değilim, yargıya gidiyorum!
Gökçek: O ben değilim, yargıya gidiyorum!
GİRİŞ 27.10.2017 16:14 GÜNCELLEME 27.10.2017 16:14
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, bugün bazı internet sitelerinde yer alan "Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Melih Gökçek, Türk Patent ve Marka Kurumuna 'İ. Melih Gökçek ar/vr' için marka tescil başvurusu yaptı" haberlerinin gerçeği yansıtmadığını açıkladı. 

BAŞVURUM OLMADI

Gökçek yaptığı açıklamada, Türk Patent ve Marka Kurumuna kendi adına yapıldığı bildirilen başvurudan internet sitelerindeki haberler üzerine bilgi sahibi olduğunu belirterek, "Benim böyle bir başvurum olmadı. Kim, kimin adına yaptıysa kesinlikle bunda kötü bir niyet var. Ben hemen Türk Patent ve Marka Kurumu yetkililerini telefonla arayarak bu işlemin derhal durdurulmasını talep ettim" dedi.

Gökçek, başvuruyu yapan kişiler hakkında da yasal işlem başlatacağını kaydetti. 

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Cello 6 yıl önce Şikayet Et
    Cokta tınnnnn
    Cevapla
  • komedi 6 yıl önce Şikayet Et
    ya peki patent kurumu bu ismi tanımıyomu ? kimse melih i arayıp sizin adınıza patent alınıyor diyememişmi? yalanın bini bir para.
    Cevapla
  • Antalyadan 6 yıl önce Şikayet Et
    Oturduğun yerden Hemen de anladınya yalan olduğunu pes yani. Adam açıklamış işte yok böle bişey diye. Derdin illaki adama sataşmak.çünkü adama gıcıksın ve bunu çıkıp delikanlıca söyleyemiyosun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 85 milyon vatandaşa çağrı: Hepimizin namusuna emanettir!
Murat Kurum paylaştı! Uğur Işılak'tan yepyeni seçim şarkısı! Sosyal medyayı salladı