Gece yarısı hırsızla burun buruna!

İstanbul Florya’da gece saat 03.30 sıralarında evlerine giren 2 hırsızla göz göze gelen aile, büyük korku yaşadı.

Gece yarısı hırsızla burun buruna!
Gece yarısı hırsızla burun buruna!
GİRİŞ 28.10.2017 08:18 GÜNCELLEME 28.10.2017 08:18
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İstanbul’da, Bakırköy’e bağlı Florya Yamaç Sokak’ta gece saat 03.30 sıralarında meydana gelen olayda, yaşları 18-20 arasında olan 2 hırsız, kapının anahtarını kırarak moda tasarımcısı Esra Okatan ve kimyager Mehmet Okatan’ın evine girdi.

Gazete Habertürk'ten Nihat Uludağ'ın haberine göre Okatan çiftinin 12 ve 17 yaşındaki 2 oğlu, hırsızların çıkardığı seslere uyanarak hemen anne ve babalarına haber verdi. Panikle yataktan fırlayan Okatan Ailesi, bir anda 2 hırsızla koridorda göz göze geldi. Ailenin uyandığını gören 2 hırsız, evin ve otomobilin anahtarlarını alıp kaçtı. Kendilerine müdahale edilmesini önlemek için de kapıyı dışarıdan kilitleyen hırsızlar, aileye ait lüks otomobille kayıplara karıştı.

KAMERAYA TAKILDILAR

Moda tasarımcısı Esra Okatan, “Hırsızlarımızla evimizin koridorunda göz göze geldik. Bizi görünce hemen kaçtılar. Üstelik evin 2 anahtarını da alarak bizi kendi evimize kilitlediler. Büyük korku ve panik yaşadık” dedi. Kimyager Mehmet Okatan da “Hırsızların peşinden gitmek istedik ancak bizi evimize kilitlediler. Üstelik anahtarını aldıkları otomobilimizi de çaldılar” diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • Temel candan 6 yıl önce Şikayet Et
    Elini keseceksin hapse atmayacaksin
    Cevapla
  • orhan 6 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizin yıllardır çare bulunamayan bu hırsızlık olayları ve serbest kalması ben dahil birçok insanın adalete güvenini sıfıra indiriyor.Mahkeme resmen burdan istediğnizi almadınız herhalde gidin başka insanlarıda soyun diyor buna bir çare bulunmalı bugün o insanlar yarın başkaları belkide o esnada evdekilere silah çekip öldürebilirlerdi.
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynı olayı 13 yıl önce biz ailecek yaşadık, evde uyurken evi soyup, arabanın anahtarını da evden alıp arabayı da çalıştırıp namussuzlar kaçtılar. 13 yıl geçti, ne arayan var ne de soran. Sigorta da ödemedi. Kısacası herkes tedbirini alsın, başının çaresine baksın.
    Cevapla
  • isimsiz 6 yıl önce Şikayet Et
    daha dun annemlerin evine giren hirsizla durusmada karsilastik. o piskinligine hakim bile kizdi bagirdi ama sonunda tutuksuz yargilanmak uzere serbest birakildi. bir cok suctan dosyasi olan bu adami nasil salarsiniz anlayamiyorum.
    Cevapla
  • recep 6 yıl önce Şikayet Et
    benim kuyumcu dükkanımda kamera kayıtları olmasına rağmen hırsız bırakılmış ve sonradan öğrendim 13 dosyası varmış bilseydim şikayetçi olmuyacaktım öyle daha fazla üzülüyorum şikayetçi olsan emniyet ifade adliye mahkeme olay yeri yani binbir uğraş
    Cevapla
  • Yeter artik 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu nedir ya kimsenin can güvenliği kalmadı hırsızları içerde besleyip sanmayın artık.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli Maliye Bakanı Smotrich: Müzakerelerde Türkiye de var
Merkez Bankası'ndan 'kira zammı' açıklaması! Ev sahipleri ve kiracılar dikkat