Mehmetçik oraya bayrağı dikti!

51 teröristin öldürüldüğü K.Irak'ın Zap bölgesine Mehmetçik Türk Bayrağını dikti.

Mehmetçik oraya bayrağı dikti!
Mehmetçik oraya bayrağı dikti!
GİRİŞ 28.10.2017 10:31 GÜNCELLEME 28.10.2017 10:31
Bu Habere 54 Yorum Yapılmış

Haber7.com

Komando birlikleri 2008’deki ‘Güneş Operasyonu’ndan 9 yıl sonra ilk kez geçtiğimiz hafta Zap Bölgesi’ne operasyon başlatmıştı. Operasyonun en temel hedefi ise çok katlı PKK mağaralarının bulunduğu Kokozer vardı.

51 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Dün TSK tarafından yapılan açıklamada Irak kuzeyi/Zap bölgesinde devam eden hava destekli operasyonda etkisiz hale getirilen terörist sayısının 51 olduğu açıklandı.

MEHMETÇİK BAYRAĞI DİKTİ

Güvenlik ve Terör Uzmanı Abdullah Ağar bugün Twitter hesabından Zap Kokozer'den bu sabah çekilin bir fotoğrafı paylaştı. Fotoğrafta bölgedeki Mehmetçik Türk Bayrağı'nı dikerken görünüyor.

YORUMLAR 54
  • DEVLET 6 yıl önce Şikayet Et
    “ İslam, Allah’ın hükmüdür! Allah’ın hükmünde adalet vardır. " Türkiye " bu adalet üzerine kuruludur. Tebaasına zarar vermez, hakkını yemez, dinine karışmaz. Milliyeti yüzünden hor görmez, namusuna göz dikmez. Bayrak hilaldir; o hilale uzanacak el kırılır. Şimdi, aklınızı başınıza alın ve o Bayrağın altında iyilikle yaşayın. ”
    Cevapla
  • ZZZ 6 yıl önce Şikayet Et
    RABİM YAR VE YARDIMCILARI OLSUN YANLARINDA DEĞİLİM AMA KALBİM ONLAR İÇİN ATIYOR ONLARA KENDİMDEN ÇOK DUA EDİYORUM ALLAH KOLAYLIK VERSİN ALLAH CESARET VERSİN ALLAH SABIR VERSİN GÜÇ KUVVET VERSİN ALLAH MUVAFFAK ETSİN MUZAFFER ETSİN BAŞARI VERSİn AMİN
    Cevapla
  • doğu 6 yıl önce Şikayet Et
    Helal hepinize.Sizi doğuran Anaların ellerinden öperim.
    Cevapla
  • Mehmet KASTAMONU 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH c c hz sizden razı olsun szleri hayır ile mükafatlandırsın büyük küçük demeden ellerinizdn öpüyorum gözlerim doldu o dağın başında kelle koltukta can ile baş ile mücadele ediyorlar hepsi ne kadar say göstersek hürmet etsek AZ ! BU İŞ PARA İLE YAPILMAZ BU İŞ ALLAH PEYGAMBER VATAN AŞKI İLE YAPILIR !!!
    Cevapla
  • keko 6 yıl önce Şikayet Et
    elleriniz dert görmesin,ayağınıza taş değmesin,amin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çekmeköy’de sahte taksi ile kanlı tuzak! Çantayı da toprağa gömmüş…
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede