'Reis gidiyor' diye haykırıp gözyaşlarına boğuldu

Miting alanında Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmek isteyen Koyunoğlu İlkokulu öğrencisi 10 aşındaki Eren Akçay, yakın korumaların izin vermemesi üzerine bariyerleri geçemedi.

'Reis gidiyor' diye haykırıp gözyaşlarına boğuldu
'Reis gidiyor' diye haykırıp gözyaşlarına boğuldu
GİRİŞ 28.10.2017 18:21 GÜNCELLEME 28.10.2017 18:21
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Bariyerlerin arkasından Erdoğan'a ''Reis'' diye haykırarak sesini duyurmak istedi. Kürsüden inen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Mevlana Müzesi'ne doğru yürümesi üzerine de "Gidiyor işte" diyerek ağlamaya başladı. Annesinin götürmek istemesi üzerine Eren, ''Görüşmeden gitmeyeceğim. Bana ne görüşmeden gitmeyeceğim" diyerek ağlamasını sürdürdü. Annesinin ısrarları üzerine ise ''Bana ne, ben onunla görüşmeden gitmeyeceğim.'' dedi.

Basın mensuplarının sorularını gözyaşları içinde cevaplandıran Eren Akçay, ''Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum. Görüştüreceklerini söylediler, ama görüştürmediler. Ondan sonra gitti'' dedi. Eren, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a ne söyleyecektin? sorusuna, "Görüşmek istiyorum. Onu söyleyemem" yanıtını verdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, miting alanından uzaklaşarak Mevlana Müzesine girmesi üzerine Eren, ailesiyle birlikte miting alanından uzaklaştı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu ile beraberindeki bakan ve heyet, Mevlana Müzesi'ni ziyaret etti.  Basına kapalı olarak gerçekleşen ziyaretin ardından Erdoğan ve beraberindeki heyet, Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nı ziyaret etti. Bu ziyarette basına kapalı gerçekleşti. 

YORUMLAR 4
  • ..... 6 yıl önce Şikayet Et
    Amınn
    Cevapla
  • Mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu millet yeni yüzyılda Reisiyle yola devam ederken Ümmet-i Muhammed dua ediyor. Onun için Türkiye ve Tüm Müslümanlar adına gelecekten ümitliyiz. Ancak her fert evinde Reis olma gayretine girmeli.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    Reis öyle bir güçlü duygu verdi ki insanlara, hiçbirşey yapmasak bile en az 100 sene Türk olarak ayakta durabiliriz. Allah ondan razı olsun.
    Cevapla
  • Oflu Yorumluyor... 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen gözü yaşlı olanların umudusun Reis.Allah (c.c) ayağına taş değdirmesin senin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yüzsüzlüğün bu kadarı: DEM Parti'den skandal çağrı!
Para ve sermaye piyasalarına vergi müdahalesi