Hainlerin keşif görüntüsü ortaya çıktı!

Bayrampaşa'da AVM'de yakalanan DEAŞ terör örgütü üyelerinin hücre evlerinden ayrıldıktan sonra eylem yapacakları bölgelerde keşif yaptıkları anların fotoğrafları ortaya çıktı.

GİRİŞ 01.11.2017 14:39 GÜNCELLEME 01.11.2017 15:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Operasyondan kısa bir sure önce AVM otoparkına girişi sırasında güvenlik kameralarına yakalanan otomobilin direksiyonun da gözaltına alınan 4 terörist arasında bulunan 2 bayandan birisinin oturduğu gözükürken, yanında bulunan erkek şahısın ise uzaktan kumandalı düzenek ile aracı patlattıktan sonra canlı bomba yelekleriyle intihar saldırısı yapmayı planlayan erkek terörist oturuyor.

67 adet bomba düzeneği ve 2 canlı bomba yeleği, 2 silahla yakalanan teröristlerin emniyetteki gözaltıları devam ederken bugün akşam saatlerinde sorguya alınmaları bekleniyor.

Terör uzmanı ekiplerce sorguya alınacak 2'si kadın 4 teröristin bağlantılarıyla ilgili soruşturma ise sürüyor.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    arkadaki çocuk
    Cevapla
  • Mizah 6 yıl önce Şikayet Et
    CIA çalışıyor. BASS gitti ama uşakları devrede.
    Cevapla
  • ramazan37 6 yıl önce Şikayet Et
    Onlar çalişiyorda birde bizimkiler çalişsa. Bunlari yakaladığin yerde infaz edecen. Yoksa bitmez. Geldiği ülkelere bi bakin çalişsalar ayda 100 dolara çalişiyorlar ülkemize geliyor yakalanmazsa patlatiyor yakalanirsa 3-4 yıl içerde paşalar gibi kendine baktiriyorlar ohhh ekmek elden su gölden.... Böyle olmaz biri bunlara dur demeli....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Antalya'da kan donduran görüntü: Kreş müdürü tutuklandı!
Togg'un limuzin versiyonu görüntülendi!