Erdoğan'dan tokat gibi 'diktatör' cevabı!

Manisa'daki açılış töreninde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bülent Tezcan'a sert yüklendi.

GİRİŞ 03.11.2017 17:30 GÜNCELLEME 03.11.2017 18:15
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde; 

Dün yerli otomobilin müjdesini vermiştik. Bugün de burada yine, 600 milyon liralık bir yatırımın açılışını yapıyoruz. Bu da gerek grup için gerekse ülkemiz için önemli bir adım. Yılda 6 milyon akıllı telefon ve tablet üretme kapasitesine sahip bu fabrikanın yeni ufukların açılmasına vesile olmasına inanıyorum. 

Kendi otomobilimizle birlikte kaçırdığımız dünyadaki sıçrama dönemlerinden sonuncusunu yakalama imkanı elde edeceğiz. Yerli otomobil girişimininin bu şekilde sonuçlanacağına ben yürekten inanıyorum. Azmettikten sonra aşılmayacak dağ yoktur. Azmettiler inandılar ve buraya geldiler.  

'DÖRDÜNCÜ BİR HAMLE DÖNEMİNE HAZIRLIYORUZ'

Görüldüğü gibi Türkiye, tarihinin en büyük üçüncü dönüşümünü başarıyla tamamlamıştır. Şimdi 2023 hedeflerimizin ışığında ülkemizi dördüncü bir hamle dönemine hazırlıyoruz. Tıpkı küresel düzeydeki 'endüstri 4.0' atılımı gibi Türkiye de 'kalkınma 4.0'ını başlatmıştır.

"DİKTATÖR" YANITI

(CHP'li Tezcan'ın kendisine yönelik sözleri) Kalkıp Tayyip Erdoğan ile ilgili diktatör, faşist diktatör... Ya git yat aşağı. Yani şahsıma bu lafı eden kişi, affedersin kendisini vurdular ve ben geçmiş olsun diye kendisini arıyorum. Düşünebiliyor musunuz  Ya diktatör kalkıp da seni arar mı be  Ben seni arıyorum, bu bir insaniliktir, bu bir merhamettir, rahmet duygusudur. Ama bu yok, bunlarda bu yok. Bunların bu ülkede dikili ağacı yok. 

Belediye başkanlarını istifası ile ilgili konuşuyorsun, sana ne, sen kendi partine bak. Bizim partimizin uyguladığı taktik, strateji seni ilgilendirmez. Bunca yıldır kazandığın bir seçim var mı? Sen onu söyle. Biz mutluyuz. Böyle başarısız, aşırı derecede gol yiyen bir kaleci olduğu zaman zaten önemli değil. 

YORUMLAR 32
  • Polat 6 yıl önce Şikayet Et
    Cenabi hak muaffak eylesin
    Cevapla
  • H.B.V. 6 yıl önce Şikayet Et
    Erdoğana ; "Diktatör Faşist" diyenler Amerika/Soros,Fetö,ye hizmet ederler!.nokta
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Gecmis olsun dediginiz icin bunu minnet etmeniz dogru degil.
    Cevapla
  • Asım 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu şu chp, kürdan yapayım dese oy oranı artar, onu bile diyemiyor. Ne işe yarar.?
    Cevapla
  • lvnt 6 yıl önce Şikayet Et
    savaş çıkarsa allah korusun görürsünüz dolar kuru euro kuru benzit mazot zammını ekmek bulamazsınız ekmek... nankör adamlar öldünüz aç kaldınız 2 kuruşla değil mi. neyi var bu ülkenin ne satıyo ne kazanıyoda sana vermiyo... çabalıyor adamlar kanaat biraz şuan tüm para silaha teknolojiye kullanılıyo ey nankörler suriye gibi mi olmak istiyorsunuz. o zaman tekrar düşünün ve kanaat edin biraz.
    Cevapla
  • çeliktepeli 6 yıl önce Şikayet Et
    yahu kardeşim adamın derdi üzüm yemek değilki bağcıyı dövmek..bunların ipini elinde tutanlar bunlara bu talimatı veriyor..dertleri memleket falan değil bunların..efendilerine iyi kölelik yapıyorlar..ama başaramayacaklar ALLAH (c.c.) izniyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Abdülkadir Selvi'den ilginç iddia! Özel'in Erdoğan'a teklifi bu olacak
Dışişleri Bakanı Hakan Fidan İranlı mevkidaşıyla görüştü