Gözünü kırpmadan bombanın üzerine atladı!

Diyarbakır’da şehit düşen polis Taşdemir’in büyük kahramanlık yaparak bombanın üzerine atladığı ve böylece arkadaşlarının hayatını kurtardığı ortaya çıktı.

GİRİŞ 12.11.2017 08:22 GÜNCELLEME 12.11.2017 08:47
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nün 3 Kasım 2017’de, PKK’ya yönelik Kayapınar’da düzenlediği operasyonun ayrıntıları ortaya çıktı. PKK’nın gençlik yapılanması YPS’ye yönelik bir aylık takip yapıldı. İstihbarat sonucunda bir uzman çavuşun da şehit edilmesi olayına karışan Murat Çelik’in evi tespit edildi. 

KAPIYI AÇAN EŞİ ‘EVDE’ DEDi 

Olay şöyle gelişti: Özel Harekât polisleri evin kapısını çaldı. Murat Çelik’in evde olup olmadığını sordu. Eşi de ‘evde’ dedi. Bu sırada terörist Çelik, el bombasının pimini çekerek özel harekat polislerinin durduğu kapıya doğru attı. Çelik’in eşi de içeriye doğru koşmaya başladı. 

 

 

HİÇ DÜŞÜNMEDEN ATLADI

Kahraman polis memuru Ahmet Alp Taşdemir, arkadaşlarının hayatını kurtarmak için el bombasının üzerine atladı, bomba patladı. Taşdemir şehit düştü. Eşini ve çocuğunu rehin alan terörist ile çatışma yarım saat sürdü. Teröristin arka arkaya attığı el bombalarıyla 9 polis yaralandı. Taşdemir arkadaşlarını kurtarmak pahasına canını verdi.

Şehit babasının büyük metaneti ‘Türkiye’nin gururu’ oldu 

Şehit polis  Ahmet Alp Taşdemir’in memleketi Manisa’nın Salihli’deki cenaze namazını imam babası İbrahim Taşdemir kıldırdı. Taşdemir ‘Bana Rabbimin en büyük nimetlerinden birisi Ahmet oğlum doğduğunda geldi. Rabbim oğlumun şehadetiyle bizi ikinci kez ödüllendirdi’ dedi. Şehidin eşi Yeşim Taşdemir’in kucağındaki 1 yaşındaki kızı Esma’ya “Babanın düğününe geldik” demesi yürekleri yaktı. 

HDP'li Vekil Ahmet'i şehit eden teröristin cenazesine katıldı

HDP Şırnak Milletvekili Leyla Birlik, polis memuru Ahmet Alp Taşdemir'in şehit edildiği operasyonda etkisiz hale getirilen PKK'lı terörist Murat Çelik'in cenazesine katılmıştı. 

AKŞAM

YORUMLAR 16
  • ozgur ata 6 yıl önce Şikayet Et
    itlaf edilen teroristlerin cenazesine katilan milletvekillerinin vekilligi dusurulsun
    Cevapla
  • Adalet 6 yıl önce Şikayet Et
    Yiğit kahraman polisimiz. Sen ve senin gibi yiğitler sayesinde vatanımızda güven içinde yaşıyoruz.Seni şehit edenlerin leşinin çukura gömülmesine katılanlarada yazıklar olsun.
    Cevapla
  • midyatlı 6 yıl önce Şikayet Et
    hdp mv polisimizi şehid eden teroristin cenazesine katılıyor o mv en az mvliği düşürülüp 20 yıl hapse mahkum edilmesi lazum
    Cevapla
  • recep acar 6 yıl önce Şikayet Et
    o leş teröristin cenazesine katılan sözde millet vekillerinin vekillikleri düşsün içeri tıkılsın.
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    şehidim... rabbim sana layık devlet ve millet olmayı nasip etsin inşallah...üç kuruş için vatanını milletini satan kanı bozuklar yaşadıkça sürünsün
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye gölge oyununda bir adım öne çıktı! İstihbarat aparatları panikledi
BM'nin tarihi Filistin kararı İsrail'i çıldırttı! Kürsüde antlaşmayı parçaladı