CHP'den NATO'daki hedef skandalına sert tepki!

NATO tatbikatında yaşanan hedef skandalına CHP tepki gösterdi. CHP Grup başkanvekili Özgür Özel yapılan saygısızlığa en sert şekilde tepki gösterilmesi gerektiğini söyledi.

CHP'den NATO'daki hedef skandalına sert tepki!
CHP'den NATO'daki hedef skandalına sert tepki!
GİRİŞ 17.11.2017 15:31 GÜNCELLEME 17.11.2017 16:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

8-17 Kasım tarihleri arasında Norveç'te gerçekleşen NATO tatbikatında Atatürk ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın hedef gösterilmesine CHP'den ilk yorum Özgür Özel'den geldi.

CHP Grup başkanvekili Özgür Özel yapılan saygısızlığa en sert şekilde tepki gösterilmesi gerektiğini söyledi.

BİR AÇIKLAMA DAHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Norveç’teki NATO tatbikatında Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resminin hedefler arasına konmasının müttefik ruhuna uymayan, sorumsuz ve provakatif bir davranış olduğunu söyledi. Yılmaz, "Şiddetle kınıyoruz. Atatürk’e, bayrağımıza dönük zaman zaman vuku bulan bu alçak saldırılar, yapanları daha da küçük duruma düşürür. Cumhurbaşkanının fotoğrafının hedef alınması da asla kabul edemeyeceğimiz çirkin bir davranıştır" dedi.

 

 

GÖREVDEN ALINDI

NATO tatbikatında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı düşmanla işbirliği içinde gösteren Norveç ordusu personeli görevden alındı. Atatürk fotoğrafını düşman saflarında gösteren teknisyenin de görevine son verildi. Müttefik Kuvvetler Komutanlığı skandalla ilgili Genelkurmay'dan özür diledi.

 

YORUMLAR 3
  • yusuf 6 yıl önce Şikayet Et
    lan chp size ne oluyor sahipleriniz kizar bak söylemedi demeyin
    Cevapla
  • MİSAFİR 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu işi yapıp NATO'dan atılan kişiler, be eylemi Türkiye'ye hakaret etmek için mi yapmış, yoksa NATO'nun Türkiyeyi hedefe koyduğunu duyurmak için mi yapmış?
    Cevapla
  • Ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    Notadan niye ayrılmiyoruz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İYİ Parti'de yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu
Milli Eğitim Bakanlığı yeni müfredatı açıkladı: Öğrencileri neler bekliyor?