Kardak'ta sıcak anlar! Yunan botuna şok!

Bodrum açıklarındaki Kardak kayalıklarına yaklaşan 2 Yunan botuna, 2 Türk sahil güvenlik botu tarafından engelleme yapıldı.

GİRİŞ 20.11.2017 17:29 GÜNCELLEME 21.11.2017 10:12
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Yunanistan'ın İstanköy ve Kilimli adalarından Kalalimnas Adası yakınlarına gelen Yunan sahil güvenlik botları, daha sonra Gümüşlük mahallesine 4.5 mil uzaklıktaki Kardak kayalıklarına yaklaşmak istedi. Bölgedeki Türk sahil güvenlik botlarındaki askerler hemen durumu fark edip, harekete geçti. Türk sahil güvenlik botlarının Kardak yakınlarına yanaşmasına izin vermediği Yunan botları, daha sonra Psemiros ve Kalalimnos adası yakınlarına çekildi.

Türk sahil güvenlik botlarının ise Kardak kayalıklarına 5-10 metre uzaklıkta seyir ve devriye nöbetini sürdürdüğü görüldü. Bölgeye gelmeye çalışan Yunan balıkçıların da geri döndüğü görüldü.

Öte yandan geçen 4 Kasım günü, kaçakları taşıyan teknenin batmasının ardından kayıpları bulmak için Türk ve Yunan botları, Kardak yakınlarında birlikte arama çalışması yapmıştı.
KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Görüntü 6 yıl önce Şikayet Et
    Ya bırakın bu işleri batmış gidiyor Yunanistan hala şov peşinde bizimle de uğraşıyorlar dolar olmuş 4 lira aslında düşmanımız ortak aramızın iyi olması istenmiyor
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    bizi kardakla oyalayip diger adalarimizi isgal ediyorlar
    Cevapla
  • misafir 6 yıl önce Şikayet Et
    sen dediysen dogrudur, bende inandim.uyumaya devam
    Cevapla
  • tarıkk 6 yıl önce Şikayet Et
    işgal yok ne içipte geliyorsunuz buralara?
    Cevapla
  • Mert 6 yıl önce Şikayet Et
    aclikdan kursakları kokuyor bunlara öyle bir ders vermeliyizki 1974 cikartmasin dan milyonlarca güçlü olsunki bir daha rüylarinda dahi göremesinler ege denizini
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail Refah'ta katliam yaptı: Şehit ve yaralılar var
Süper Lig'e yükselme yarışında play-off hattı belli gibi!