Çiğ köfte paketinde çıkanlar şoke etti!

Bursa'da jandarmanın düzenlediği operasyonda, bir araçta yapılan aramada, çiğ köfte paketinin içindeki marulların arasına gizlenmiş 300 gram metamfetamin ele geçirildi.

Çiğ köfte paketinde çıkanlar şoke etti!
Çiğ köfte paketinde çıkanlar şoke etti!
GİRİŞ 29.11.2017 17:18 GÜNCELLEME 29.11.2017 17:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Bursa'da jandarmanın düzenlediği operasyonda, bir araçta yapılan aramada, çiğ köfte paketinin içindeki marulların arasına gizlenmiş 300 gram metamfetamin ele geçirildi, 2 kişi gözaltına alındı.

Bursa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, hakkında 4 ayrı suçtan yakalama kararı bulunan 31 yaşındaki Y.K.’nın İstanbul’dan Bursa’ya yüklü miktarda uyuşturucu getireceği bilgisine ulaştı. Bursa-Gemlik otoyolu Ovaakça gişelerinde önlem alan ekipler, Y.K.'nın içerisinde bulunduğu aracı durdurdu. Y.K., ile yanındaki 40 yaşındaki İ.Y. gözaltına alındı. Araçta yapılan aramada, çiğ köfte paketindeki marulların arasına gizlenmiş 300 gram metamfetamin ile 1 kurusıkı tabanca ve 4 cep telefonu ele geçirildi.

YORUMLAR 1
  • duyuru 6 yıl önce Şikayet Et
    ben 1 sene boyunca dogantepe solfasol baraj mahallesin de bulunan tezgâhları ( satış yapılan mekânlar) her zaman ihbar ettim de ne oldu satışa devam.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan, fotoğraf çektirmek için yanına gelen vatandaşa sigarayı bıraktırdı!
İYİ Parti'de seçim günü: Akşener veda konuşmasını yaptı