İşte Emrah Serbes için istenen ceza

Emrah Serbes'in yol açtığı kazayla ilgili hazırlanan fezleke İzmir Ağır Ceza Mahkemesi'ne gönderildi. Emrah Serbes için istenen ceza belli oldu.

GİRİŞ 30.11.2017 16:30 GÜNCELLEME 30.11.2017 18:00
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

İzmir Torbalı Cumhuriyet Başsavcılığı'nın aynı aileden 3 kişinin hayatını kaybettiği trafik kazasıyla ilgili yazar Emrah Serbes hakkında yürüttüğü soruşturma tamamlandı. Torbalı Cumhuriyet Savcılığı'nın Emrah Serbes’in "Bilinçli taksirle birden fazla kişinin ölümüne sebebiyet vermek"ten cezalandırılması için 22.5 yılla kadar hapis cezası istediği öğrenildi.

Fezlekenin İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından iddianameye dönüştürülmesinin ardından Serbes hakkında dava açılacağı kaydedildi. Kaza sırasında Emrah Serbes ile aynı araçta olan, önce aracı kendisinin kullandığını iddia eden arkadaşı Kenan Doğru için ise TCK 270. madde gereğince (suç üstlenmek) 2 yıla kadar hapis istendiği bildirildi.



Geçen hafta açıklanan bilirkişi raporunda Serbes tam ve asli kusurlu çıkmıştı. Raporda Serbes'in aşırı hızlı olduğu, alkollü olduğu, şerit
ihlali yaptığı ve takip mesafesini ihlal ettiği belirtilmişti.

YORUMLAR 7
  • çok az 6 yıl önce Şikayet Et
    alkollü araç kullanan bir canavara acınmaz. o insanları düşünen, saygısı olan biri olsaydı uyuşmuş beyinle direksiyon başına geçmezdi. ömür boyu yemesi lazım.
    Cevapla
  • trafik çilesi 6 yıl önce Şikayet Et
    6 ay sonra disarda
    Cevapla
  • maras 6 yıl önce Şikayet Et
    iki yila cikar
    Cevapla
  • mustafa 6 yıl önce Şikayet Et
    üç insanın canı 22.5 yıl ne güzel memleket
    Cevapla
  • Kayıboyu 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu ne yaa. Böyle adalet mi olur. Kesin müebbet yemesi lazım katil herifin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Türkiye'nin kuruyemiş haritası belli oldu! İşte en çok tüketilenler...