Yıldırım: Karakolda doğru söyler, mahkemede...

Başbakan Binali Yıldırım Panoramik Çanakkale Müzesinin açılışında ABD'de görülen Rıza Sarraf davasına değindi.

Yıldırım: Karakolda doğru söyler, mahkemede...
Yıldırım: Karakolda doğru söyler, mahkemede...
GİRİŞ 01.12.2017 15:01 GÜNCELLEME 01.12.2017 16:06
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Başbakan Binali Yıldırım, "Sarraf davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini zora sokmaktır. Sarraf, karakolda doğru söyler, mahkemede şaşar" dedi.

Başbakan Binali Yıldırım'ın konuşmalarından satır başları;

Saldırıların başrolünde de Ana Muhalefet Partisi Başkanı Kılıçdaroğlu, senaryonun koltuğunda da FETÖ var FETÖ. Filmin yapımcısı küresel siyaset mühendisleri. Konu, Türkiye'ye diz çöktürmek. Bunun için Kılıçdaroğlu'nun eline kağıtlar tutuşturarak adeta cumhurbaşkanımız hakkında itibar suikastı yapmaya çalışıyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, sana buradan sesleniyorum. Sen siyaseten mücadele etmek istiyorsan senin rakibin, senin karşında cumhurbaşkanı var. Onunla baş edemeyeceğini anladın, şimdi de akrabalarına ailesine mi saldırmaya çalışıyorsun? İşte biz buradayız. Eğer siyaset yapacaksan, bir meselen varsa milletin karşısına çık, ne söyleyeceğin varsa söyle. Onun eline bu kağıtları verenler bilmiyorlar mı ki bu millet cumhurbaşkanına her zaman sahip çıktı, sahip çıkmaya da devam edecek.

 

Buradan bir kez daha söylüyorum. Ey Kılıçdaroğlu, heybende ne varsa dök de rahatla. İşi, arkası yarın tefrikalarına çevirme. İşin gücün terör örgütlerinin dümeninde atıp tutmak. FETÖ'cülerin büyüsüne kapılmış gidiyorsun. Türkiye'nin siyasi tarihine de tecrübeli iftiracı olarak kaydedileceksin. Ne diyelim, Allah ıslah etsin.

Milli iradeye karşı dava açacaksın da elindeki belge dediğin ne varsa götür mahkemelere ver kardeşim. Çamur at izi kalsın politikasına artık son ver. Ama onlarda bu yürek olmaz. Sayın Cumhurbaşkanımız ve AK Parti, 15 yılda 12 seçime girdik, her seçimde aynı suçlamalar, aynı abuk sabuk iddialar ve itibar suikastine karşı amansız bir mücadele verdik. 

Her seferinde tek adres, tek destekçi milletimiz dedik ve milletimizin desteğiyle 12 seçimin 12'sini de desteğimizi artırarak kazandık. Gelelim, bu iftiraların sahibi, bu yalanların dolanların sahibi Anamuhalefet Partisinin Genel Başkanına, Sayın Kılıçdaroğlu'na. 2009 yılından beri bu partinin başında. 9 seçime girdin mi? Allah aşkına hangi seçimi kazandın bugüne kadar. Her seçimde 'Kazanmazsam bu sefer istifa edeceğim.' dedin. Hiç gören oldu mu? İstifa ettiğini gördünüz mü? Seçim bitti, iş bitti. Her şeyi unuttu. Önce dürüst olacaksın. Millete verdiğin sözün arkasında duracaksın."

"FETÖ, ABD'NİN ETEĞİNDEN GÜÇ DİLENİYOR"

"Darbeye kaldıkları yerden devam etmek için ABD'yi seçtiler. Kendi vatanına ihanet eden bu FETÖ, ABD'nin adeta eteğinde siyasi güç dileniyor ama şunu herkes bilsin kendi toprağında itibar görmeyen insanların yabancı güçlerin kuklası olmaktan başka hiçbir şansı yoktur.

"SARRAF KARAKOLDA DOĞRU SÖYLER MAHKEMEDE ŞAŞAR"

Bir adamı konuşturuyorlar onun da işi, Karakolda doğru söyler mahkemede şaşar olayına döndü. İlk ifadesinde korktuğunu söylüyor, mahkemede başka söylüyor. İnşallah içinde bulunduğu bu yanlıştan döner zaten kendi de 'Hapisten çıkmanın en kolay yolu satmaktır' diyor. 'Satarım, alıcısı olursa.' diyor."

Sarraf davası hukuki olmaktan çıkmıştır tamamen siyasidir. Amaç Türkiye'yi Türk ekonomisini zora sokmaktır. 

Bu davanın takipçisi CHP, kadroları Amerika'ya taşınmış davayı takip ediyorlar. Ey Kılıçdaroğlu, hiç 15 Temmuz Şehitlerinin davasına gittin mi? Önce şehitlerimizin davalarına git.

YORUMLAR 7
  • Tarık 6 yıl önce Şikayet Et
    Karakol derken, bu herif Türkiye'de de tutuklanmamış mıydı?
    Cevapla
  • adamin biri 6 yıl önce Şikayet Et
    Bunu da atlatiriz biz evel Allah. Kefereden korkan onlar gibi olsun.
    Cevapla
  • HAKAN 6 yıl önce Şikayet Et
    doğrunun Allah yanındadır
    Cevapla
  • Metin_kocak 6 yıl önce Şikayet Et
    CHP ve zihniyeti bu ülkenin önüne taş koymaktan öte hiçbir iş yapmamıştır bugüne kadar. Halka rağmen halk partisi olamaz...
    Cevapla
  • Sadi54 6 yıl önce Şikayet Et
    Amerika kendi kurduğu tuzaklarda boğulacak az kaldı inanıyorum
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor