Üniversiteli kızı minibüste kaçırdılar!

Mersin'de üniversite öğrencisi Zelal Topçul, bindiği minibüste 2 kişi tarafından kaçırıldı. Ailesi ve polis, kaçırılan kızlarını arıyor.

GİRİŞ 04.12.2017 13:05 GÜNCELLEME 04.12.2017 13:18
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Mersin Üniversitesi hemşirelik bölümünde okuyan Topçul'u kolundan tutarak kaçıranların akrabaları olduğu belirtildi. Yakınları 20 yaşındaki genç kızı kaçıran akrabasının daha önce genç kızla evlenmek istediğini, Zelal Topçul'un ise kabul etmediğini söyledi.

Polis genç kızı kaçıranların peşine düşerken olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Zelal'in ailesi de kızını görenlerin polisi aramasını istedi. 

 

KAÇIRANLARIN KİM OLDUĞU BELLİ OLDU

Kaçırılan kızın babası Müge Anlı'nın programına bağlandı ve kızını kaçıranların amca çocuklarının çocukları olduğunu söyledi.

Zelal Topçul'un babası, canlı yayında ''Kaçıran kişiler tanıdık, telefonları kapatmış. Ailesi de tehdit mesajları atıyor. Bizim için devreye giren yeğenlerim var, onları tehdit ediyormuş. Zorbalık işi bu'' dedi.

Korkunç olayın dün yaşandığını belirten Müge Anlı da şok oldu ve ''Görüntüleri izlerken tüylerim diken diken oldu. 20 yaşında otobüste teyzesiyle birlikte seyahat ederken, binenler de ailenin akrabaları. Daha önce sevdiğini söylemiş ama kız istemediğini söylemiş'' ifadelerini kullandı. 

NTV

YORUMLAR 2
  • Muhammed 6 yıl önce Şikayet Et
    Zorla yapılan evlilikte huzur olmaz ki,kaçıranlarda zerre kadar kafa yok.
    Cevapla
  • bahadır 6 yıl önce Şikayet Et
    ya tamam ülkemizi kötülemiyoruzda arkadaş şunları görünce haberleri izleyince ülkemize kesin dönüşü tekrar tekrar gözden geçiriyoruz yazık bu asil millete devlet göz açtırmasın suçlulara cezalar 10 katına çıkarılsın idam gelsin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bölgede yürek sızlatan son dakika gelişmesi! Filistin hükümeti duyurdu: Kabus geri döndü
CHP'li Uzgel'den Gazze'deki direnişi yok sayan açıklama