Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye 'Kudüs' uyarısı!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıyacağı yönündeki iddialarla ilgili konuştu.

Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye 'Kudüs' uyarısı!
Cumhurbaşkanlığı'ndan ABD'ye 'Kudüs' uyarısı!
GİRİŞ 05.12.2017 09:19 GÜNCELLEME 05.12.2017 09:51
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, "ABD yönetiminin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağı haberleri, son derece endişe vericidir. Bu, Kudüs’ün dini ve tarihi statüsüne, uluslararası anlaşmalara ve BM kararlarına tamamen aykırıdır" dedi. 

BÖYLE BİR ADIM!

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresinden yaptığı açıklamada, ABD yönetiminin Kudüs’ü İsrail’in başkenti olarak tanıyacağı haberlerinin, son derece endişe verici olduğunu belirterek, "Bu, Kudüs’ün dini ve tarihi statüsüne, uluslararası anlaşmalara ve BM kararlarına tamamen aykırıdır. Böyle bir adım, zaten kırılgan olan Orta Doğu barış sürecini ortadan kaldıracak ve yeni gerilim ve çatışmalara sebep olacaktır. ABD yönetiminin bu vahim hatayı yapmayacağını ümit ediyoruz. Kudüs’ün ve Harem-i Şerif’in statüsünün korunması hayati önemi haizdir" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 16
  • aybüke 6 yıl önce Şikayet Et
    abd nin ve israilin tükendiğinin devlet vasfını yitirdiğinin ve sonlarının geldiğinin bir göstergesidir bu son gelişmeler. İslam coğrafyasının ve aklıselim devletlerin israil ve abd topluluklarını tanımayıp tarihe gömmeleri için bir fırsat olacaktır...
    Cevapla
  • Avşar 6 yıl önce Şikayet Et
    haddi aşının haddini bildirmek gerek Trampet tramp
    Cevapla
  • 58 SİVAS 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD başkanı uluslararası yasaları tanımamaktan ısrarlı,ne yapmak istiyor,Dünya ülkelerini hiçe saymakta.terörüstler desteklemekte.biri birgün İNŞALLAH bunlara dersini verir.
    Cevapla
  • METE HAN 6 yıl önce Şikayet Et
    TERÖRİST VE ŞEYTAN ABD SAĞA SOLA SATAŞMAYA BAŞLADI YAKINDA BAŞINA BÜYÜK FELAKET GELECEKTİR."ECELİ GELEN KÖPEK CAMİ DUVARINA SİNER" BUDA AYNEN BÖYLE...AMA ŞUNU BİLİN Kİ İSRAİL VE SİZİ BU ORTADOĞUYA GÖMECEĞİZ ..YAŞASIN YÜCE TÜRK MİLLETİ .
    Cevapla
  • 1071 6 yıl önce Şikayet Et
    abd ne yapacağını şaşırdı...herşey o kadar da kolay değil.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süleymaniye'deki saldırı! Dışişleri Bakanlığı Türk vatandaşları için devreye girdi
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?