Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hamlesi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun dünkü açıklamaları hakkında suç duyurusunda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hamlesi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu hamlesi!
GİRİŞ 06.12.2017 09:37 GÜNCELLEME 06.12.2017 10:24
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu hakkında, partisinin dünkü "Eşitlik ve Adalet Kadın Buluşması"nda kendisine hakaret ettiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Hüseyin Aydın, dünkü açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. 

 

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatlarından Hüseyin Aydın, sosyal paylaşım sitesi Twitter adresi üzerinden dünkü açıklamaları nedeniyle CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret suçundan Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Aydın açıklamasında, "Sayın Cumhurbaşkanımızın hukukunu yargı eliyle korumaya yönelik çabalarımız tavizsiz bir şekilde devam edecektir" dedi. 

YORUMLAR 10
  • bülent 6 yıl önce Şikayet Et
    her hakarete dava açacaksın..
    Cevapla
  • Tespit 6 yıl önce Şikayet Et
    fetönün son kalesi dhkp-CHPkk
    Cevapla
  • izmir-dobracı 6 yıl önce Şikayet Et
    kemal bey eline verdiği lafları okumadan orataya söylüyor sonra rezil oluyor r.tayyip erdoğanla törenlerde karşılaşıncs suçlu çocuk gibi kaçacak yer arıyor bu kemal beyin ne kadar hatalı olduğunu gösteriyor.
    Cevapla
  • Mütevazı kemal 6 yıl önce Şikayet Et
    ECevite mütevazi diye diye, milleti de 50cent zugurdu yaptılar. Kemal dünkü açıklamasında evinin mütevazı olduğunu söyledi, EVi mütevazı olabilir Ama Çenesi yedi köyun ağası.Golge etmesin ihsan istemiyoruz,zaten yüzüne bakınca karnımızı doyuyor
    Cevapla
  • emre 6 yıl önce Şikayet Et
    sadece hakaret davasıyla bitmemeli tehdit terör bölücülük vatandaşı kışkırtma kaos çıkarma ile ilgilide dava açılmalı kılıçtaroğlu artık yargılanmalı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan Başakşehir'e Avrupa için vize yok
İstanbul’da İmamoğlu’nun düzenlediği organizasyona Özgür Özel davet edilmedi