Taşerona kadro bekleyenlerin merak ettiği tüm açıklamalar!

2018 yılında binlerce kişinin merakla beklediği taşerona kadro ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 07 Aralık perşembe günü itibariyle açıklama yaptı.

GİRİŞ 22.12.2017 11:39 GÜNCELLEME 22.12.2017 11:39
Bu Habere 33 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Atina yolculuğu öncesinde taşeron işçilerle ilgili açıklama yaptı. Taşeron işçilerle ilgili konuşan Erdoğan işçilerin meraklanmaması gerektiğini söyledi. Peki 2018 yılında taşerona kadro çıkacak mı? Yeni sistem nasıl olacak? İşte son dakika taşerona kadro gelişmeleri...

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI!

Ankara'da işçilere seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlarımız yoğun çalışmalar yaptı, en son birlikte bu çalışmaları değerlendirdik. Son olarak grup toplantımızda karar verdik. Allah mübarek etsin. 900 bin işçi bundan istifade ediyor. Artık benim sonun ne olacak diye bir şey yok.

Yeter ki herkes kurallara uysun ve çalışmasını yapsın" dedi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taşeron işçi düzenlemesi" ile ilgili "Taşeron sorunu artık yoluna koyuldu. Atılacak adımlar planlandı, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

900 bin işçinin kadroya geçeceğini söyleyen Erdoğan, "Yeter ki herkes devletin kamunun bütün kurallarına uysun. Çalışmasını yapsın. Çalışmasını yaptıktan sonra kimsenin burnu sürtmez" dedi.

YORUMLAR 33
  • taşeron 6 yıl önce Şikayet Et
    belediye taşeronları 4d istiyor ayrım yapmayın
    Cevapla
  • taşeronur 6 yıl önce Şikayet Et
    Bakın ben taşeron işçiyim, kadro diyorlar ya öyle 657 tabi ve Kpss giren arkadaşlar gibi bir durum ve memuriyet söz konusu degil alacağımız parada aynı degil.Öncelikle firmanın aldığı parayı alacağız yine.Değişen şu arada firma yok maaşları 10 gün geç yatırma derdi yok girdi çıktı yok kaşın siyah diye yevmiye kesmek yok.2 Kişilik işi 1 kişye yıkmak yok.360 gün prim yatıyor bizlere o yok demem o ki biz artık bu olumsuz şartlarda ezilmicez ,muhattap firma degil devlet.Zaten dikkat ettiyseniz mevcut sözleşme üzerinden geçiş yapılcak. memur gibi imza yetkimiz yok memur gibi maaş ta almıyoruz.
    Cevapla
  • Sole 6 yıl önce Şikayet Et
    Belediye olarak Böle istemiyoruz kusura bakmayın Biz kabul etmiyoruz adalet istiyoruzzz....
    Cevapla
  • Thy Taşeron 6 yıl önce Şikayet Et
    THY de çalışıyoruz senelerdir kitlerde çalışan arkadaşımız bu haktan yararlananırken biz THY Taşeronu olarak yararlanamıyoruz. Bu adelet değil ikinci insan muamelesi görmekten bıktık üstümüzde çalışan kadrolularla aynı işleri yapmamıza rağmen biz 1650 tl ücret alırken kadrolu lar 5-6 milyar alıyor ve ağzında çıkacak iki kelimeye bakıyoruz.THY ve Cumhurbaşkanımıza Sesleniyoruz bizimde kadroya geçme hakkımız devletimiz bizi görsün kira-eş-çocuk-faturalar belimizi büküyor............
    Cevapla
  • mitat 6 yıl önce Şikayet Et
    sınav yapmasanız nolur sanki
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri