HÖH nedir lideri Fatih Kaya kimdir?

Halk Özel Harekat Derneği son günlerin en çok tartışılan olaylarının başında geliyor. Bakın derneğin Genel Başkanı Fatih Kaya, HÖH'ü nasıl anlatıyor? Bu video, HÖH tarafından 27 Eylül 2017 günü sosyal paylaşım sitesi youtube'da yayınlandı. İşte HÖH Başkanı Fatih Kaya'nın o anlattıkları...

HÖH nedir lideri Fatih Kaya kimdir?
HÖH nedir lideri Fatih Kaya kimdir?
GİRİŞ 29.12.2017 09:52 GÜNCELLEME 29.12.2017 10:00
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

HÖH yeniden gündeme oturdu. AK Parti ile ilişkilendirilen Halk Özel Harekât’ın (HÖH) genel başkanı Fatih Kaya isimli bir kişi. Suriye'de fotoğrafları olan Fatih Kaya HÖH nedir neden kuruldu sorularına yanıt verdi. İşte HÖH hakkındaki iddialar ve yanıtları; 

15 TEMMUZ SONRASI KURULDUK : "Hain darbe girişimine karşın bir talimatla milletimizle birlikte meydanlara indik. HÖH çadırını 16 Temmuz'da ilk Trabzon'da kurduk. 30 Kasım 2016'da derneğimizi kurduk. İçinde çocuklar var, teyzeler var, öğretmenler, işadamları, esnaf var. Başı açığı da, kara çarşaflısı da var." 

'FETÖCÜLER İÇİMİZE SIZMAK İSTİYOR' : "İstanbul, Ankara başta olmak üzere 22 ilde şubemiz açıldı. 7 binin üzerinde üyemiz var. İçimize sızmak isteyen çok FETÖ'cü var."

HÖH AİDATI 1 LİRA : "İlk girişte 10 lira, aylık olarak ise sembolik bir lira alıyoruz. Beş ay öncesine kadar 121 şubemiz vardı. Maddi sıkıntılardan dolayı kapattık. Devletten yardım almıyoruz." 

HÖH NEDEN KURULDU? : "Devletimiz, askerimiz, polisimiz her şeye hâkim. Zamanı geldiğinde, 80 milyonluk millet olarak bize ihtiyaç duyulduğunda her zaman hazırız."

FATİH KAYA'NIN ERDOĞAN İLE FOTOĞRAFI : "Cumhurbaşkanı ile fotoğraf çektirmeyi herkes ister, ben de bu ülkenin evladı olarak çektirdim. Cumhurbaşkanımıza ‘biz böyle bir oluşumdayız' demeye, anlatmaya gittim. Milletin seçtiği biriyle fotoğraf çektirmek niye rahatsız eder?"

höh-nedir

​'SURİYE'DE NE YAPIYORDU? : "Kamu görevlisiyim. 6 ay ücretsiz izne ayrılıp Suriye'ye gittim. Türkmenlere yardım ettim. Oraya giden o atmosferde hücum yeleğiyle öyle poz verir."

'HÖH ARABALARI : "Her tarafta HÖH yazan arabalar var. Bunların bizimle ilgisi yok. Davalar açtık."

'GEZİ BENZERİ BİR OLAYDA SOKAĞA ÇIKMAYIZ' : "Gezi benzeri olayı basmak için sokağa çıkmayız, devletin askeri-polisi var. 15 Temmuz gibi devletin emiri mümini talimat vermediği sürece sokağa çıkmayız. Meclis'i niye benimle meşgul ediyorlar?"

YORUMLAR 5
  • yücel 6 yıl önce Şikayet Et
    80 milyonluk millet olarak bize ihtiyaç duyulduğunda her zaman hazırız mı ?? bu da ne demek ? boyle bıseyı soylemek haınlıktır ya ... ınsanın gonlunde warsa zaten gıder, boyle bısey soylemeye gerek yok o ne demek ya ?
    Cevapla
  • elif 6 yıl önce Şikayet Et
    hainlikmi siz 80 milyonu kendinizden saymıyormusunuz devletimiz ihtiyac duyarsa 80 milyon hazırız demesinin neresi sizi rahatsız etti asıl karışık olan sizsiniz
    Cevapla
  • ÇaKıR24 6 yıl önce Şikayet Et
    Malesef doğan medyası DHKPC yi sorgulamıyor, ama vatanına milletine bağlı tamamen şeffaf bir derneği kurcalıyor ama millet yemez.
    Cevapla
  • OttoMan 6 yıl önce Şikayet Et
    Tasvip edilmeyecek bir durum. Kardeşim Vatanına Milletine Bayrağına Devletine sahip çıkan oyle bir durumda zaten canını ortaya koyacaktır. Kendimize belirleyeceğimiz rota belli. Bu işler çelişkili... Bırakın şimdi harekatı filan. Memleket içinde ayrılmamalıyız. İnsanlara itici gelen bir durumdan kaçınmalıyız. Ki bu memleketin gruplaşmaları hiç bir zaman memleketin hayrına olmaz. Cemaatleşme, dernekleşme, gruplaşma hiç bir zaman kar etmez. Kısacası memleket bizim derneğimiz ve cemaatimiz olmalı. Başımıza ne geldiyse böyle geldi...
    Cevapla
  • İbrahim Gökdere 6 yıl önce Şikayet Et
    Ben bu teşkilat a katılmayi üye ol mayi düşünüyorum bana ulaşır misiniz..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Borsada rekor: 10 bin puan aşıldı!
Rekabet kızıştı, kasko fiyatları dip yaptı!