TSK ele geçirdi...600 PKK'lı kaçtı!

TSK, Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) ile Zeytin Dalı Harekatında terör örgütü PYD/PKK’nın işgalindeki Afrin’nin doğusundaki Azez’den açtığı cephede büyük başarı sağlıyor.

GİRİŞ 23.01.2018 12:30 GÜNCELLEME 23.01.2018 12:44
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

TSK, Afrin’in doğusundaki Azez’den de faaliyet başlattı ve kara unsurları hedef topraklara girdi. TSK ve harekatı destekleyen ÖSO unsurları, Afrin’de stratejik Burseya Dağı’nı ve üç köyü terör örgütü PYD/PKK’dan temizledi. 

600 PKK’LI KAÇTI

Diğer taraftan Afrin’in kuzeyinden giren TSK ve ÖSO unsurları, Bülbül beldesine bağlı Şeyh Badi, Marso ve Haftar köylerini de teröristlerden arındırdı. ÖSO’nun harekat sırasında 10 PYD/PKK’lıyı esir aldığı öğrenildi. Harekatda 25 terörist de öldürüldü. ÖSO ilerleyişi ile bölgeden kaçan PKK’lı sayısı 600’ü geçti.

YORUMLAR 9
  • arif tas 6 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim Sanli ordumuzu Muhammedin (s a.v.)efendimizin ordusunu mansur ve muzaffer eylesin.Her seyimizle sac tellerine dahi zarar getirmesin.Hepsinin gozlerinden opuyorum.Rabbim rahmetiyle lutfuyla korusun.Allaha emanet olsunlar
    Cevapla
  • halk 6 yıl önce Şikayet Et
    abi kacirmayin sunlari operasyonda ihalar kullanilip kacan guruplarin tepesine bomba yagmaliki neyin ne oldugunu anlasinlar. Oralarda ne isiniz var diyen geri zekalilara Tarih bizi cagiriyor... diyin susup kalirlar
    Cevapla
  • ACIGÖLLÜ 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah yar ve yardımcınız olsun.Kaçanlarıda mıhlayın.Bu hainlerin ne amanına nede yalvarmalarına sakın kanmayın.Eğer bu bir kutsal görevse taş üstünde taş baş üstünde baş kalmasın.
    Cevapla
  • ali 6 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN. Galip olan ALLAHTIR.
    Cevapla
  • Hamdi 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Mehmetçiğimizi korusun çok büyük kolaylıklar versin zaferlerle donatsın İnşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Savaşı sona erdirmeyen ateşkes teklifini kabul etmeyeceğiz
Muhalif gazeteci, Almanya'ya çalıştığını itiraf etti! "Bunlar üst düzey isteniyor"