Ağar'dan Afrin uyarısı! PKK da takip ediyor

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'dan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili yapılan paylaşımlar ve haberlerle ilgili olarak dikkat çeken bir uyarı geldi.

Ağar'dan Afrin uyarısı! PKK da takip ediyor
Ağar'dan Afrin uyarısı! PKK da takip ediyor
GİRİŞ 24.01.2018 10:44 GÜNCELLEME 24.01.2018 10:47
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Türkiye'nin Afrin'deki terör noktalarına yönelik düzenlediği Zeytin Dalı operasyonu beşinci gününde devam ediyor. Bölgeden gelen bilgilere göre Türk savaş uçakları bu sabah terör hedeflerini vurmaya başladı. 170 hedef imha edildi, 15 nokta örgütten alındı. Zeytin Dalı Harekatı, devam ederken, Özgür Suriye Ordusu askerleri, Afrin yakınlarında ele geçirdikleri köylerdeki PKK/YPG'lileri de bir bir teslim alıyor.

AFRİN UYARISI! PKK DA TAKİP EDİYOR

Güvenlik uzmanı Abdullah Ağar'dan Zeytin Dalı Harekatı'yla ilgili dikkat çeken bir uyarı geldi. Ağar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada operasyonla ilgili paylaşılan bilgilerin PKK tarafından takip edildiğini ve ona göre harekat tarzı belirlediğini söyledi.

İşte Ağar'ın o uyarısı:

Afrin'de savaşan Mehmetçiklerimiz:

"Yazılı-görsel ve sosyal medyada yer alan "Harita-İsim-Birlik-Silah-Teşkil-Teşkilat-Teçhizat-Üs-Mihver-İstikamet ve Yoğunlaşmalarımızı" PKK da takip ediyor. Tedbir alıp, tuzak kurmaya, kalleşliğe, EYP//Mayın döşemeye ve saldırmaya çalışıyor"

YORUMLAR 20
  • murat s. 6 yıl önce Şikayet Et
    ben bunu hep söylüyorum. Cumhurbaşkanımız taa baştan herşeyi açık açık söyledi. şuanda basında da herşeyi anlatıyoruz, gösteriyoruz. bu düşmana kolaylık sağlıyor.yapıcağımızı sessizce yapmalıyız.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah aşkına, habercilik uğruna pkk' lılara koz veriyoruz. Ağar çok doğru saptamalar yapmış. Bırakalım belli bir süre, detaylı bilgi aktarmayıda en hızlı şekilde işi bitirelim
    Cevapla
  • GİZLİ YAPIN 6 yıl önce Şikayet Et
    adam haklı bukadar medyaya herşeyi yansıtmayın herşeyi sosyal medyada paylaşmayın yetkililer herşeyi gizli yürütmeli açıklık vermeyin herşey ulu orta meydan da ya bu habercileri sokmayın alanlara sınır ötesine girmesin bilgi vermeyin medyada her atak her hamle paylaşılıyor bu yanlış
    Cevapla
  • Haklisin 6 yıl önce Şikayet Et
    Çok dogru yapılan herşey gizli olmalı hiçbir açık verilmemeli
    Cevapla
  • bahattin 6 yıl önce Şikayet Et
    evet bu tesbit ne kadar doğru bunu herkesin anlaması lazım haberlerde ankaradan çıkan birliklerin metre metre yollarda ifşa edilmesi ne yapacağı nasıl yaptığı haber kanallarında hiç bir gizlilik ilkesine uyulmadan yayın yapılması hoş ve doğru değil dikkat etmek lazım
    Cevapla
  • çelik 6 yıl önce Şikayet Et
    güvenlik uzmanı olmasakta bu tesbiti acizane bizde yaptık.nice insanımızda bu tesbiti yapmıştır.bu işin bir gizliliği olmalı.dolaylı yoldan da olsa düşman bizden istihbarat elde etmiş oluır.olan biteni yorumlar.tedbir alır.düşmanda olsa okadar ahmak olmadıklarınıda biliyoruz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle