Yürek burkan dilek! 'Keşke ben de şehit olsam'

Afrin'den Kilis kent merkezindeki Çalık Camii'ne yapılan roketli saldırıda hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir'in son dileği 'Keşke ben de şehit olsam' oldu.

GİRİŞ 25.01.2018 04:44 GÜNCELLEME 25.01.2018 09:34
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Afrin'den Kilis kent merkezindeki Çalık Camii'ne yapılan roketli saldırıda hayatını kaybeden Muzaffer Aydemir'in, bir gün önce kendisini ziyaret eden Belediye Başkanı Hasan Kara ve Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan'a "Keşke ben de şehit olsam" dediği ortaya çıktı

Terör örgütü YPG-PKK'lı teröristler tarafından Afrin'den yapılan saldırıda, Kilis'te namaz kılmak için tarihi Çalık Camii'ne giden Muzaffer Aydemir ile Suriye uyruklu Tarık Tabbak hayatını kaybetmişti.

İHA'nın haberine göre; Kilis Belediye Başkanı Hasan Kara, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, saldırıdan bir gün önce Kilis Valisi Mehmet Tekinarslan ile birlikte Muzaffer Aydemir'i ziyaret ettiğini açıkladı. Belediye Başkanı Kara, ziyaretteki sohbette ise Aydemir'in kendilerine "Keşke beni de askere alsalar, ben de şehit olsam" dediğini ifade etti.

Kara, ziyareti ile ilgili görüntüleri de yayınladığı mesajında, "Dün gerçekleştirdiğimiz esnaf ziyaretimizde merhum Muzaffer Aydemir abimiz ile görüşmüştük. Kendisi 'keşke beni de askere alsalar ben de şehit olsam' diyordu. Bugün yapılan roket saldırısında istediği şehitlik mertebesine erişti. Merhum terzi Muzaffer abimize Allah rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 9
  • ahmet 6 yıl önce Şikayet Et
    alllah c.c. duasini kabul etmis
    Cevapla
  • abdulmetin55 6 yıl önce Şikayet Et
    keşke ben de Şehit olsam...
    Cevapla
  • reis 6 yıl önce Şikayet Et
    RABBİM SAMİMİ DUASINI kabul etmiş
    Cevapla
  • Dua ile 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah Rahmet eylesin. Duası kabul olmuş, Abdestli namaza hazırlanmış ve Camide..... Mekanı Cennet olsun. Rabbim ailesine sabır versin. Ve.. Yapan yaptıran sebeb olan, sevinen kim var ise, Allah Kahhar ismi şerifi hürmetine zalimleri kahretsin İnşaallah
    Cevapla
  • Adiga81 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah rahmet eylesin. Ancak böyle olmaz. Devlet atılan füzelere karşı bir tedbir düşünmeli.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü
Bahçesini çapaladı, altın fışkırdı