Erdoğan 'Afrin' ile ilgili müjdeyi verdi!

Cumhurbaşkanı Erdoğan AK Parti İl Kongresi öncesi Çorum'da halka seslendi. Erdoğan yaptığı konuşmada Afrin'deki kritik bölge olan Burseya tepesinin düşürülmesinin an meselesi olduğunu açıkladı.

GİRİŞ 28.01.2018 12:44 GÜNCELLEME 28.01.2018 13:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

İşte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları;

Çorum bugün bir başkasın. Sevgili kardeşlerim, sevgili gençler. Sizleri bu anlamlı buluşmada, 6. olağan kongremizde en kalbi duygularla selamlıyorum. Kardeşlerim, bugün bu hava şartlarına rağmen, burada sımsıcak bir hava oluşturdunuz. Bu gönüllerinizin sıcaklığını hissediyorum. Sizler inanıyorum ki bu uzun yolculukta bugüne kadar yiğidin harman olduğu yerde bizi yalnız bırakmadınız. İnaniyorum ki bundan sonra da bırakmayacaksınız. Yol olun, varlık olun gerisi hep angarya, yüzüstü çok süründün, ayağa kalk Sakarya diyorduk. Bugün Afrin'e çıkarken böyle söylüyoruz. 

 

 

"BİRAZ SONRA BURSEYA TEPESİNİ DE DÜŞÜRECEĞİZ"

Bak, 9. gün. Kaç kişi etkisiz hale getirildi. 484. Az önce komutanla görüştüm. Sayı kaç oldu dedim, 484. İnşallah biraz sonra Burseya tepesini de düşüreceğiz. Bizim şu anda ÖSO ve Mehmetçiklerimiz olmak üzere 20 şehidimiz var. Bak 484. Bunlar daha iyi günleri. Bedelini ağır ödeyecekler. Bizim sınırlarımızı taciz edenler bunun bedelini ağır ödeyecekler. Afrin'de devam eden bu mücadele İdlib'le sürecek. 

''NEYİ BÖLÜYORSUNUZ?''

Çıkmışlar şurayı şöyle, burayı böyle böleceğiz. Neyi bölüyorsunuz ya? Gabar'da ne olduk? F-16 olduk. Cudi'de, Tendürek'te F-16 olduk. Tank olduk bitirdik. 

''HALA BEDDUA SEANSI YAPIYORLAR''

Paralel devlet. Demek ki bunun paralel devleti Pensilvanya'da. Bir kısmı batıda. Nereye kaçarsanız kaçın, arkanızdayız, kovalıyoruz sizi. Çorum'da varsa bildirin. Zira bunların kahrını daha fazla çekemeyiz. Hala kendilerine göre beddua seansı yapıyorlar. Bugüne kadar beddualarınız tutmadı, tutmayacak. Rabbim gerçek manada Müslüman'ın duasını kabul eder. Müslüman sıradan bir insan değildir. 

YORUMLAR 13
  • yasin5385rize 6 yıl önce Şikayet Et
    şuanda afrin başta olmak üzere tüm suriye sınırımız için büyük mücadele veren başta ordumuzu ve bu kararı alanları ayakta alkışlamalı saygı duymalı.. bu uğurda sayın Cumhurbaşkanımızı eleştiren varsa buna ne anlam vericez ben şaşıyorum.. pkk denilen yada bu ypg pyd denilen saçmalık sürüsü bizi tehtitmi etsin yada bizi bir ömür kışkırtsınmı ...yılanı başı büyümeden eziceksinki ne olduğunu unutmasın...bu uğurda sayın Cumhurbaşkanımızın yanındayız ....chp ye sesleniyorum şimdi eleştiri yapmak zamanımı birlik olmak zamanımı
    Cevapla
  • İskilip 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahım Ordumuza yardım eylesin. Reisim Dünyanın merkezi medeniyetlerin beşiği Çoruma hoş geldiniz. 6 yıldır bitmeyen yüz yataklı ATIFHOCA DEVLET HASTANESİNİN nihayet biteceği müjdesini verdiniz. Tosya İskilip karayolunun açılmasındanda çabalarınız bekleriz. Ahde vefa İstanbulun manevi fatihi Akşemseddin hocanın memleketi sanki cezalı lütfen ilgi ve hizmet yönünden çalışma diliyoruz. Yolumuz Tosya yolu yapımı bekliyoruz.
    Cevapla
  • Reis 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah cc in izniyle reis yok de yıkarız biiznillah cc
    Cevapla
  • Reisin fedaisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Fetöcüleeeeeer çatlayıııın.
    Cevapla
  • Kocasolak 6 yıl önce Şikayet Et
    Yol onun varlık onun gerisi hep angarya. Olacak dğzgün yazın!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat